USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Een mooie bos bloemen voor een potentiële klant, een ontspannen massage na een stressvolle dag of een afspraak bij de kapper. Geen gedoe meer om een smakelijke taart te laten bezorgen, je fiets te laten repareren of je kleding naar de stomerij te brengen. Alles centraal op één plek. Alles bij de hand via het WTC Utrecht Service Portaal.

Alle services kunt u zowel privé als zakelijk bestellen. U hoeft slechts eenmalig een gratis account aan te maken op: wtcutrecht.theofficeservice.com. Daarna kunt u direct een order plaatsen of een reservering maken.

MyPUP – Parcel service
In WTC Utrecht vindt u een pick-up point met lockers van My Pick Up Point (MYPUP). Ideaal om snel en eenvoudig - vanaf uw eigen werkplek - pakketten te verzenden, te ontvangen of te retourneren. Met het onbemande ophaalpunt MYPUP mist u nooit meer een pakket en hoeft u zelfs de deur niet uit voor uw retourzendingen. Flexibiliteit voor werknemers en gemak voor werkgevers.

U vindt de MYPUP lockers in de expeditie ruimte op de begane grond.

Kledingverzorging
Reinigen, strijken, repareren of op maat maken van kleding terwijl u werkt. Ook dat kan in WTC Utrecht. Laat uw kleding gemakkelijk ophalen en terugbrengen op uw werkplek zodat u zich kunt richten op uw werk.

Ophaal- en retourdagen: dinsdag & donderdag. Servicepunt: de receptie in de centrale hal.

Schoenen reparatie
Uw schoenen brengen u overal, dus het is belangrijk dat u ze goed onderhoudt. Schoenen die gerepareerd moeten worden, kunt u door de schoenmaker op laten halen van kantoor. De schoenmaker geeft ze de zorg die ze nodig hebben en u krijgt ze weer als nieuw terug op uw werkplek.

Ophaal- en retourdagen: dinsdag & donderdag. Servicepunt: de receptie in de centrale hal.

Suittruck
Kleren maken de man. Vanuit onze suittruck bieden we u de mogelijkheid om een complete outfit samen te stellen die past bij uw persoonlijke wensen en smaak. De suittruck komt elk kwartaal langs bij WTC Utrecht. Naast op maat gemaakte pakken en schoenen, kunt u kiezen uit een groot assortiment accessoires van topkwaliteit die uw outfit aanvullen. Te boeken via het WTC Utrecht Service Portaal. Vraag bij onze receptie wanneer de suittruck er is.

Kapper
Het vinden van een goede kapper én het maken van tijd voor een bezoek aan de kapper kan met een volle agenda best lastig zijn. Daarom brengt WTC Utrecht twee keer per maand de kapper naar uw werkplek. Dames- of herenkapsels, kort of lang haar, knippen of alleen blow-dry: onze professionals knippen en stylen de coupe die bij u past.

Maak een afspraak bij onze kappers via de receptie in de centrale hal.

Fietsreparatie
De meest gezonde manier om WTC Utrecht te bereiken is op de fiets. Dat faciliteren we graag, goed en veilig vanuit de inpandige fietsenstalling met douchefaciliteiten en een on demand fietsenmaker. Voor een lekke band, regulier onderhoud of grote reparaties: uw fiets wordt gemaakt terwijl u aan het werk bent en staat weer voor u klaar als u naar huis gaat.

Maak een afspraak met de fietsenmaker via het WTC Utrecht Service Portaal waarna de fietsenmaker contact met u opneemt.

Massage stoel
Behoefte aan ontspanning na of tijdens een drukke dag of stressvolle periode? Een keer per maand op vrijdag van 9:00 tot 11:30 uur kunt u heerlijk ontspannen in een massagestoel op kantoor. Kies voor een verkwikkende of deep-tissue massage. U komt in korte tijd weer even helemaal tot rust, zodat u daarna genoeg energie hebt om er weer tegenaan te gaan.

U vindt deze service in de afgesloten ruimte in het bedrijfsrestaurant.

Bloemen bezorgen
Iets te vieren op kantoor of een relatie verrassen met een mooie bos bloemen? Bestel een vers boeket via onze bloemenbezorgservice. Kies uit een groot assortiment boeketten en planten voor elke gelegenheid. Laat uw bestelling bezorgen waar en wanneer u maar wilt.

Plaats uw bestelling voor de bloemenbezorgservice via het WTC Utrecht Service Portaal of bel de receptie.

Taart bezorgen
Een jarige collega, een jubileum of gewoon het leven vieren? Daar mag best een taart bij. Bestel ambachtelijke taarten en gebak vanaf uw werkplek. Kies uit een groot assortiment taarten, vlaaien, gebak en andere lekkernijen en laat uw bestelling bezorgen waar en wanneer u wilt.

Bestel uw taart via het WTC Utrecht Service Portaal of bel de receptie.