USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Een plek waar je de hele dag door goed en gezond kunt eten en drinken in een sfeervolle en vooral stijlvolle omgeving, WTC Utrecht heeft het in huis. Heerlijk genieten van een verse espresso, een comfortabele, zakelijke lunch of een meer exclusief diner in een fine dining restaurant? U vindt het allemaal in het gebouw.

JPbar en JPkitchen
Voor een goede kop koffie of lekkere lunch loopt u gemakkelijk binnen bij onze stijlvolle espressobar en het goed verzorgde bedrijfsrestaurant van Vermaat. Een inspirerende, multifunctionele omgeving die geschikt is als ontmoetingsplek, vergader-, of ontspanningsruimte. Elke dag een uitgebreide keuze in heerlijke (lunch) gerechten met dagverse ingrediënten.

JPbar is geopend vanaf 8:00 tot sluit (omstreeks 16:00 uur). De verse koffie wordt bereid door professionele barista’s en u kunt er terecht voor ontbijt, lunch en zoete of hartige snacks.

JPkitchen is van 11:30 tot 14:00 uur geopend voor lunch met smakelijke broodjes, verse fruitsappen, soepen, maaltijdsalades of warme gerechten.

Metro City Kitchen
METRO City Kitchen is de hotspot in Utrecht. Alleen al de inrichting is een bezoek meer dan waard. Op de begane grond, in brasserie Downtown Deli, serveert METRO heerlijke comfortfood. U kunt er terecht voor ontbijt, lunch, een borrel of diner. De ontspannen sfeer in combinatie met heerlijke drankjes en gerechten bieden precies dát wat een informele netwerkafspraak of meeting nodig heeft.

Een goed diner met collega’s of klanten? Strak tafellinnen, een mooie kaart, stijlvolle en eigentijdse inrichting en top service. Dat is Uptown Dining bij METRO City. Met een open keuken en iedere twee weken een nieuwe kaart verveelt Uptown Dining nooit.

U vindt METRO City Kitchen op de begane grond en op de eerste verdieping van WTC Utrecht. METRO is geopend van 07:00 tot 00:00 uur.

SPAR Supermarkt
Op weg naar huis en nog wat verse groenten of fruit nodig? SPAR City Store in WTC Utrecht heeft een ruim assortiment dagelijkse boodschappen in huis. U vindt de SPAR op de begane grond van WTC Utrecht.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 07:00 - 22:00 uur 
Zondag: 10:00 - 19:00 uur

Lunchen of een borrel in een gezellige ambiance?

Metro City Kitchen

Bekijk de mogelijkheden