USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Vergaderen op een centrale en goed bereikbare plek, uitkijkend over de dynamiek van de stad en van alle gemakken voorzien voor elk soort overleg. Dat kan in WTC Utrecht. Van een informeel overleg met een collega, een projectoverleg met een kleine groep tot en met een formele bijeenkomst tot maar liefst 150 personen. Wij verzorgen het tot in de puntjes zodat u en uw gasten zich welkom voelen.

> Reserveer uw vergaderplek


Van 6 tot 150 personen
Geen overleg of meeting is hetzelfde, maar de wensen eromheen zijn dat meestal wel. Zoekt u een stijlvolle, goed bereikbare en representatieve plek voor een overleg, workshop, training of seminar? WTC Utrecht biedt een gastvrije plek waar de deelnemers zich thuis voelen. Of u nu met 5 personen bent of met 150. Ons Meeting Center biedt uitgebreide mogelijkheden, service en vergaderfaciliteiten op het hoogste niveau. Zoals snelle internetverbindingen, een gezonde, verse lunch, prettige akoestiek en een stijlvol en comfortabel interieur. Kortom: een professionele omgeving voor u en uw bezoekers die de basis legt voor succesvolle bijeenkomsten en efficiƫnte overleggen.

Last-minute op zoek naar een vergaderruimte of juist liever uw vergaderingen alvast voor de komende maanden vooruit plannen? Onze vergaderruimtes zijn flexibel te boeken en beschikbaar vanaf een uur, voor een dag of een maand en altijd flexibel uit te breiden met ondersteunende diensten en faciliteiten. Een verlengstuk van uw kantoor voor u als huurder, maar ook toegankelijk voor bedrijven en ondernemers die niet gehuisvest zijn in WTC Utrecht.