CBRE & JLL

Jardo Verheugd
Associate Director Agency Utrecht

CBRE is samen met JLL Utrecht de verhurende makelaar voor het WTC Utrecht. Jardo Verheugd, Associate Director bij CBRE en tevens verhuurmakelaar van WTC Utrecht, en Barthold van Hasselt, Head of Agency Utrecht voor JLL, zijn door het CBRE IM aangesteld voor alles wat met de verhuur van de kantoorruimtes binnen WTC Utrecht te maken heeft. Samen vertellen zij wat WTC Utrecht zo speciaal maakt en waarom dit dé plek is om jouw kantoor te vestigen.

Wat maakt WTC Utrecht tot een succes

Voor een vastgoedadviseur als CBRE en JLL is het WTC Utrecht de ultieme thuisbasis. Jardo: “Het is een dynamisch zakencentrum, met een interessante mix van grote en kleine bedrijven. Dit moderne, gezonde en duurzame kantoorgebouw biedt een inspirerende werkomgeving in het hart van Nederland, met een hoogwaardig aanbod aan diensten en een eersteklas uitstraling op internationaal niveau.”

Het CBRE en JLL makelaarsteam in Utrecht beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Beide teams hebben een grondige marktkennis van het Utrecht Central Business District, de andere bedrijfslocaties van de stad en de regio.

Wat WTC Utrecht anders maakt dan andere kantoorpanden is het serviceniveau en de variatie aan faciliteiten die worden aangeboden. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van de Hogeschool en de Universiteit van Utrecht voor een rijke populatie aan jong talent. In de huidige War on Talent biedt dit goede mogelijkheden voor bedrijven om hoogopgeleiden aan te trekken.

Met een oppervlakte van circa 1700 m² per verdieping, biedt het WTC Utrecht bovendien vele mogelijkheden op ruimtelijk gebied. Barthold: “Ik durf te zeggen dat er op dit moment geen kantoorgebouw in de Utrechtse markt is dat kan concurreren met het WTC Utrecht. WTC Utrecht is the place to connect.”

Dit moderne, gezonde en duurzame kantoorgebouw biedt een inspirerende werkomgeving in het hart van Nederland, met een hoogwaardig aanbod aan diensten en een eersteklas uitstraling op internationaal niveau.

Jardo Verheugd

Associate Director Agency Utrecht

Ben jij de volgende huurder? Huur een kantoor
Contact