Siebe de Boo is Director Utrecht Office bij CBRE en Barthold van Hasselt is werkzaam als Head of Agency Utrecht voor JLL. Gezamenlijk zijn zij door het CBRE Dutch Office Fund aangesteld voor alles wat met de verhuur van de kantoorruimtes binnen WTC Utrecht te maken heeft. Samen vertellen zij wat WTC Utrecht zo speciaal maakt en waarom dit de plek is om jouw kantoor te vestigen.

Wat maakt WTC Utrecht tot een succes

Siebe: ”Het is een World Trade Center, een gebouw waar huurders bij elkaar komen. Maar ook op andere vlakken zie je dat het gebouw meer biedt dan de rest.” Wat WTC Utrecht anders maakt dan andere kantoorpanden is het serviceniveau en de variatie aan faciliteiten die worden aangeboden. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van de Hogeschool en de Universiteit van Utrecht voor een rijke populatie aan jong talent. In de huidige War on Talent biedt dit goede mogelijkheden voor bedrijven om hoogopgeleiden aan te trekken.

Met een oppervlakte van 1700 vierkant meter per verdieping, biedt het WTC Utrecht bovendien vele mogelijkheden op ruimtelijk gebied. Barthold: ‘’Ik durf te zeggen dat er op dit moment geen kantoorgebouw in de Utrechtse markt is dat kan concurreren met het WTC Utrecht. WTC Utrecht is the place to connect”.

Dit is de must see in de markt.

Siebe de Boo

Director Utrecht Office bij CBRE

Ben jij de volgende huurder? Huur een kantoor
Contact