Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

WTC Utrecht is de ideale plek om mensen te ontvangen

WTC Utrecht ligt op een absolute toplocatie. Gelegen in het centrum van Nederland en als belangrijk onderdeel van de Randstad, is Utrecht de ideale plek om met uw bedrijf neer te strijken. Zo bent u gemakkelijk te bereiken voor zowel werknemers als klanten, vanuit iedere locatie van Nederland. Het doel is een zo kort mogelijk woon-werkverkeer of zakelijke reistijd, zodat u fris en op tijd op uw gewenste bestemming bent.

Openbaar vervoer

WTC Utrecht ligt direct naast Utrecht Centraal Station. Als het grootste treinknooppunt van Nederland is dit station de uitvalsbasis voor een groot netwerk aan (internationale) treinen, bussen en trams. Reizen met het openbaar vervoer is een van de meest efficiënte manieren om ons te bereiken. Zowel voor Utrechters als voor ondernemers en bezoekers van buiten de stad.
De Randstad ligt binnen handbereik: met de trein bent u binnen veertig minuten in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam. De trein brengt u ook daadwerkelijk tot aan de deur. Dankzij een speciale entree op het Centraal Station loopt u vanaf de stationshal direct het gebouw in.

Plan uw reis via 9292 om er zeker van te zijn dat u via de snelste weg bij WTC Utrecht komt.

Plan mijn reis

 

Met de auto

Ook met de auto is WTC Utrecht eenvoudig te bereiken. De belangrijkste snelwegen van Nederland komen rondom Utrecht samen. Of u nu de A2, A12 A27 of A28 neemt: ze zijn allemaal aangesloten op de ring van Utrecht. Vanaf de ring bent u binnen 10 minuten bij WTC Utrecht.

Parkeren in een drukke binnenstad als Utrecht kan lastig zijn. Direct naast WTC Utrecht vindt u echter een grote parkeergarage, met genoeg ruimte voor u, uw werknemers en bezoekers. De nieuwe ondergrondse parkeergarage die als onderdeel van Masterplan CU2030 wordt gebouwd biedt ruimte aan 800 auto’s.

Plan uw reis via Google Maps om de snelste route van en naar WTC Utrecht te berekenen.

Plan hier uw route naar WTC Utrecht vanaf:
Zoek

 

 

Op de fiets

De snelste en meest gezonde manier om naar WTC Utrecht te komen is uiteraard op de fiets. Utrecht is in juni 2017 verkozen tot de op één na meest fietsvriendelijke stad ter wereld, na Kopenhagen. Niet alleen is fietsen vanuit de binnenstad naar WTC Utrecht gemakkelijk, het is ook leuk. Zoals in de plannen van CU2030 is vastgesteld, wordt in de omgeving steeds meer ruimte gecreëerd voor groen en water.

Bovendien heeft WTC Utrecht de grootste inpandige fietsenstalling van Europa. Deze stalling beschikt over douchefaciliteiten: ook voor langere afstanden is de fiets dus een goede keuze.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.
Bekijk de brochure
Bekijk live beelden
Bekijk de kantoren