Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

WTC Utrecht is onderdeel van de metamorfose van CU2030

WTC Utrecht is onderdeel van één van de meest ambitieuze stedelijke vernieuwingsgebieden van Nederland. Onder de naam Masterplan CU2030 ondergaan het stationsgebied, Hoog Catharijne en het Jaarbeursplein een ongekende metamorfose, die in 2018 grotendeels afgerond zal zijn.

Masterplan CU2030

Sinds de bouw van Hoog Catharijne, het grote winkelcentrum rondom Utrecht Centraal Station, is de druk op de historische binnenstad flink toegenomen. Met een groeiend aantal inwoners, treinreizigers en bedrijven barstte het gebied rondom het station uit zijn voegen. Naar aanleiding van een referendum onder Utrechters in 2002, is besloten het gebied flink onder handen te nemen.

Het gevolg is Masterplan CU2030: een ambitieus en inspirerend plan om van het Stationsgebied een bloeiend en dynamisch centrum te maken. Een verbindende plek, die schoon, veilig en voor iedereen bereikbaar is.

Het doel is om de historische binnenstad en het Stationsgebied met elkaar te verbinden tot één samenhangend geheel. Het gebied zal plaats bieden aan 1.890 woningen, 178.500 m² kantoorruimte, 42.800 m² aan winkels en een diversiteit aan horeca, cultuur, amusement en hotels. Ook komt er meer ruimte voor water en groen. De bouw van het energiezuinige WTC Utrecht sluit aan op de duurzame doelstellingen van CU2030.

Perfecte omgeving voor uw organisatie

Maar wat betekent dit project voor bedrijven en organisaties in WTC Utrecht? Allereerst een prachtige en levendige plek om een bedrijf te vestigen. Het gebied wordt een zakelijk en innovatief onderdeel van de Utrechtse binnenstad. WTC Utrecht behoort tot één van de nieuwe kantoorgebouwen die in deze omgeving gebouwd worden. De aanwezigheid van al deze kantoren garandeert een continue uitwisseling van inspirerende ideeën en contacten. Ook oefent het een grote aantrekkingskracht uit op goed geschoold personeel.

Dankzij de CU2030 plannen bent u vanuit WTC Utrecht van alle gemakken voorzien. Goede restaurants, mooie winkels en cultuur en amusement zijn binnen handbereik. Zo wordt nu gebouwd aan een nieuwe bioscoop, komt er een groot foodcourt en worden de Jaarbeurshallen getransformeerd. Deze hallen zijn regelmatig het toneel voor een groot aantal uiteenlopende evenementen en beurzen.

Kortom, als huurder profiteert u niet alleen van al het moois dat WTC Utrecht te bieden heeft, maar ook van de vernieuwingen die CU2030 met zich meebrengen. Het wordt een vooruitstrevende en toekomstgerichte plek die niet alleen mooi in verbinding staat met de binnenstad van Utrecht, maar met de gehele Randstad.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.
Bekijk de brochure
Bekijk live beelden
Bekijk de kantoren