Back to Work Week

Maandag 18 september

Schoenenpoetser

Zijn jouw schoenen na deze zomer toe aan een opfrisbeurt? Neem plaats in onze comfortabele stoel en laat je schoenen behandelen door onze shiner, met de beste hoogwaardige natuurlijke producten. Geef je schoenen de aandacht die ze verdienen!

Geen inschrijving nodig.

Locatie: Lobby - tweede verdieping
Tijd: 08:30 - 12:30 uur
Maandag 18 september

Yoga

Ben je klaar voor een yoga les? Yoga vermindert stress, versterkt je lichaam, helpt angsten te overwinnen en stimuleert je immuunsysteem. Moeten we nog meer zeggen? Je kan je nu inschrijven voor een les vinyasa yoga in WTC Utrecht tijdens je lunchpauze. De les duurt 45 minuten.

Heb je een eigen yoga mat? Neem deze vooral mee. Voor degene die geen yoga mat hebben, zorgen we dat er matjes liggen.

Locatie: Conference Center TOO 2.06 - tweede verdieping
Tijd: 12.00 - 12.45 uur
Schrijf je in voor yoga
Dinsdag 19 september

LinkedIn training

Ben je klaar om het ware potentieel van LinkedIn te ontketenen en je professionele netwerkspel naar een hoger niveau te tillen? We nodigen je uit voor een speciale ochtendsessie over "Mastering LinkedIn: Expanding Your Network and Maximizing Engagement".

Of je nu een doorgewinterde LinkedIn-gebruiker bent of net begint, deze interactieve sessie belooft je waardevolle inzichten en praktische tips te geven om het meeste uit dit krachtige platform te halen.

LinkedIn is een onmisbaar hulpmiddel geworden voor professionals in alle sectoren. Het gaat niet meer alleen om het hebben van een online cv; het is een dynamische hub voor netwerken, het opbouwen van verbindingen en het presenteren van uw expertise aan een breder publiek.

Onze gastspreker, Wietske van Iersel, is een LinkedIn-expert met een schat aan ervaring in het benutten van het platform om professioneel succes te behalen.

Locatie: JP Restaurant - derde verdieping
Inloop: 08.15 uur
Tijd: 08:30 - 09:30 uur
Meld je hier aan!
Dinsdag 19 september

Back in shape workout

In samenwerking met Trainmore presenteren we de back in shape workout – de perfecte mix van fysieke training en het opbouwen van verbinding! Met een leuke workout waarbij lichaam en geest worden aangesproken, zullen we elkaar in staat stellen om nieuwe doelen te bereiken. Of je nu een doorgewinterde fitnessfanaat bent of een nieuweling die staat te popelen om te beginnen, deze sessies zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Het is tijd om je in het zweet te werken!

Deze workout vindt plaats bij Trainmore Stationsplein Utrecht. We zullen gezamenlijk vanuit de lobby naar Trainmore lopen. De workout duurt 45 minuten en er zijn douches aanwezig!

Locatie: Trainmore Stationsplein Utrecht
Meetingpoint: Lobby WTC Utrecht - tweede verdieping
Tijd: 12:00 - 12:45 uur
Boek je workout
Dinsdag 19 september

Tenant Tour

Heb je altijd al eens bij de buren willen gluren? Dit is je kans! Loop dinsdag om 17.00 uur mee voor een tour langs meerdere huurders in WTC Utrecht. Bij elke huurder krijgen we een korte pitch om te horen wie je buren zijn en we sluiten af met een drankje! Kortom de beste manier om je buren te leren kennen! Deze wil je niet missen, schrijf je nu in.

Bij welke huurders we langsgaan wordt later bekend gemaakt.

Locatie: WTC Utrecht
Tijd: 17:00 - 18.30 uur
Schrijf je in!
Woensdag 20 september

Back in shape workout UITVERKOCHT

UITVERKOCHT!
Past dinsdag niet in je agenda om mee te doen met deze workout óf vind je het zo leuk dat je je twee keer wil inschrijven. Dat kan!

Locatie: Trainmore Stationsplein Utrecht
Meetingpoint: Lobby WTC Utrecht - tweede verdieping
Tijd: 12:00 - 12:45 uur
Donderdag 21 september

Breakfast lecture met Pauline Pater

Own the room! Donderdagochtend trappen we af met een breakfast lecture met Pauline Pater. Pauline zal ons vertellen hoe jij je het beste kan presenteren. Hoe presenteer je jezelf het beste aan anderen en hoe ontwerp je je netwerkpitch? Hoe kun je vanaf het eerste moment de aandacht van een ander vasthouden?

Iedereen kan het bereiken, alleen vraagt ​​het om zelfinzicht, oefening en goede begeleiding. Je krijgt het niet door een boek te lezen of te leren waar je je handen moet plaatsen. Die krijg je nadat je eerlijke feedback krijgt over hoe je overkomt, welk effect je hebt op de ander en wat jouw unieke presentatiestijl is. Zodra je dit weet en daarnaar durft te handelen, bezit je de kamer. Own the room betekent passende pitches die altijd resultaat opleveren, niet vanuit een positie van 'kijk eens hoe goed ik ben', maar vanuit een verantwoordelijkheidspositie passend bij uw rol. Zodat het bedrijf blijft groeien en het de reputatie ten goede komt. Hoe krijg je dit? Kom naar de breakfast lecture met Pauline de Pater en ontdek het!

Wij verzorgen het ontbijt!

Locatie: JP restaurant - derde verdieping
Inloop: 08:15 uur
Tijd: 08:30 - 09:30 uur
Schrijf je in voor de breakfast lecture
Donderdag 21 september

Tafel tennis clinic & toernooi

Eén van de activiteiten tijdens de Back to Work Week is een tafeltennistoernooi! Bettine Vriesekoop, Europees tafeltenniskampioen zal ons een korte clinic geven. Daarna houden we een toernooi. We sluiten af ​​met een borrel bij de after summer drinks.

Ben je competitief en wil je meedoen? We hebben slechts 16 plekken beschikbaar. Schrijf je snel in!

Ben je zelf geen tafeltenniskampioen? Kom vooral je collega’s aanmoedigen!


Programma:

17:00 uur – Inspirerende lezing Bettine Vriesekoop
17:30 uur – Clinic Bettine Vriesekoop
18:00 uur – Spelen
19:00 uur – Einde

Locatie: JP koffiebar - derde verdieping
Tijd: 17:00 – 19:00 uur
Doe mee aan het tafel tennis toernooi!
Donderdag 21 september

After summer drinks

Terug van weggeweest, de socialclub borrel! Op donderdag kan je bij ons terecht voor de after summer borrel. Samen met je collega's kun je genieten van een hapje en een drankje in de JP koffiebar. Iedereen die zich aanmeld krijgt twee tokens voor twee gratis drankjes. Om nog even in de vakantie sferen te blijven serveren we sangria en pinchos!

Locatie: JP koffiebar - derde verdieping
Tijd: 17:00 - 19:00 uur
Ik kom borrelen!
De hele week

Weekpas Trainmore

Tijdens de back to work week kan je je inschrijven voor een gratis weekpas bij Trainmore. Wat houd dat in? Je mag de hele week gratis sporten bij Trainmore Stationsplein Utrecht. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Locatie: Trainmore Stationsplein Utrecht
Tijd: de weekpas is geldig van maandag 18 september tot en met zondag 24 september
Ik wil een gratis weekpas
Terug naar nieuws & events