Dutch Week

Dutch Week WTC Utrecht
Social Weeks

Dutch Week

Klaar om de Nederlandse cultuur beter te leren kennen? Noteer de Dutch Week alvast in je agenda! Van 27 tot en met 31 maart geniet je van de beste typisch Hollandse activiteiten en lekkernijen.

Kan je ook niet wachten? Bekijk snel het programma en schrijf je in voor de onderdelen die je niet wilt missen!
Bekijk het programma

Maandag 27 maart

We trappen de Dutch Week af met een typisch Hollandse traktatie! Bezoek de receptie lobby op de tweede verdieping voor heerlijke versgebakken stroopwafels.

Meteen extra goed in de sfeer komen? Stuur iemand de "Groetjes uit Holland" en vergeet niet een Hollandse-selfie te maken met de gigantische houten klompen.

Dinsdag 28 maart

We beginnen dinsdagochtend om 08:30 met Espresso for the Mind: Leidinggeven aan verandering. Praat mee met Joyce de Ruiter, die uitlegt hoe ze haar persoonlijke uitdagingen heeft overwonnen en deze heeft omgezet in kansen. Joyce belooft een inspirerend levensverhaal over de psychologie van verandering. Meer weten of inschrijven? Klik op inschrijfknop.

Vanaf 12:00 is het onmogelijk om ze te missen: een tulpenveld in onze eigen receptie lobby op de tweede etage! Net als vorig jaar mag je je eigen bosje tulpen plukken. Laat de lente maar beginnen!

Ook om 12:00 en net zo moeilijk te missen: een Shanty koor bij het restaurant! Geheel passend in ons thema geniet je vandaag tijdens de lunch van verschillende Hollandse kazen. Ontdek de marktkraam in het restaurant en verwen je smaakpapillen!
INSCHRIJVEN: Leidinggeven aan verandering met Joyce de Ruiter

Woensdag 29 maart

Start je ochtend met een echte energiebooster op de tweede etage! Doe om 08.30 mee met "Energy Up" - een wetenschappelijk onderbouwde energizer. Met koptelefoon op word je samen in beweging gebracht en schiet in korte tijd jouw energiepeil omhoog. Uiteraard met een heel Hollands tintje! Mis het niet, schrijf je in via de inschrijfknop hieronder.

Tijdens de lunch versier je je eigen Hollandse pannenkoeken bij de marktkraam in het restaurant. Geef je creativiteit de ruimte met allerlei verschillende toppings en begin een wedstrijdje met collega's: wie bakt de mooiste pannenkoek? Tag #WTCUtrecht.
Inschrijven voor Energy Up

Donderdag 30 maart

Bezoek het restaurant voor Stamppot Mania! Dit oer-Hollandse gerecht wordt in verschillende varianten bij de marktkraam geserveerd. Hier kan je zowel een traditionele als innovatieve - of een tikje gewaagde? - versie proeven. Voor welke ga jij?

Om 16:30 warmen we op voor de borrel met een (heel grappige!) spoedcursus Nederlandse cultuur, onder leiding van cabaretier Philip Walkate. Philip laat je kennismaken met de eigenzinnige gewoonten van Nederlanders. Na afloop ben je van harte welkom om je eigen ervaringen en inzichten met elkaar te delen.

Om 17:00u start de borrel: Dutch Drinks!
Inschrijven doe je via de inschrijfknop hieronder.
Inschrijven voor de spoedcursus Nederlandse cultuur
sjoelen

Wat nog meer?

Gedurende de hele Dutch Week kun je in de koffiebar op de derde etage sjoelen of in de receptie lobby een Dutch-selfie nemen met de enorme houten klompen.

Op vrijdag loont een potje sjoelen nog wat extra. Daag jij een collega uit voor een partijtje in de koffiebar? De winnaars van ieder potje kunnen als prijs een zakje Hollandse drop scoren bij de koffiebar! En als je maar genoeg potjes speelt, is iedereen een winnaar ;)

--- --- --- --- --- --- --- --- ---

* Alle bovengenoemde activiteiten zijn gratis voor iedereen die in het WTC Utrecht werkt. Meld je aan om je plek veilig te stellen en zodat wij ons goed kunnen voorbereiden. En vooral: maak er samen met ons een feestje van! Tot snel!
Terug naar nieuws & events