Health Week

Na het grote succes van Dutch Week is het nu tijd voor Health week!
Van 19  t/m 23 juni staat WTC Utrecht in het teken van gezondheid. Met vele leuke, insprirerende en uiteraard sportieve activiteiten, is er voor ieder wat wils en alles is gratis voor alle WTC-ers.

Wil je als eerste al het nieuws van Socialclub ontvangen? Meld je aan voor de Socialclub nieuwsbrief via deze link.

 

 

Maandag 19 juni

Healthy Kick-start

We trappen Health Week af met een gezonde smoothie of vitamine shot. Graag zien we je tussen 08:30 en 09:30 uur op de 2e etage.
Maandag 19 juni

YOGA

Breek de week met een uur bezinning en uitdaging.

Voor iedereen die van yoga houdt, hebben we een Yin Yang les gepland van 17:00 - 18:00 uur.
Reserveer je yogamat
Dinsdag 20 juni

Espresso for the Mind - MindGym met Wouter de Jong

Start je dag met een boost en verander je leven door controle te krijgen over je geest! Onder leiding van Wouter kun je je mentale fitheid verbeteren en ongeëvenaard succes boeken. Je ervaart de nieuwste inzichten en praktische oefeningen waarmee je meer focus, rust en energie krijgt. Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Beursplein.

Locatie: JP Restaurant
Tijd: 08:30 - 09:30 uur
Meld je aan voor MindGym met Wouter de Jong
Dinsdag 20 juni

Stoelmassage

Kunnen jouw schouders en rug wel wat aandacht gebruiken en ben je toe aan een energy boost van 10 minuten? Boek dan nu je stoelmassage sessie. Deze worden aangeboden tussen 10:00 en 14:00 uur.

Kan je vandaag niet? Maak dan je agenda vrij voor een plekje op vrijdag, dan is de masseuse er ook. Het aantal massages is beperkt, dus er kan/mag max 1 massage p.p. geboekt worden.
Boek je stoelmassage
Woensdag 21 juni

Health Check

Wil je weten hoe het met je gezondheid is gesteld? Reserveer dan een plekje voor een health check. Je krijgt een lichaamssamenstellingstest, grijpkrachttest en een snelle fitheidstest! Dus ben je benieuwd wat je kunt verbeteren om je gezondheid een boost te geven? Plan nu je afspraak, we zijn er tussen 09:00 en 18:00 uur.
Plan je Health Check
Woensdag 21 juni

Energy-up Lunch wandeling

Breek de week met deze bijzondere lunchwandeling. Met een koptelefoon op ga je wandelen in de omgeving van WTC Utrecht en krijg je een hele nieuwe ervaring. Wij zorgen voor de hoofdtelefoons en de lunch, dus je hoeft je alleen nog maar aan te melden en mee te lopen.
Schrijf je in voor Energy UP Lunch Walk
Donderdag 22 juni

HYROX - Bodyweight workout

Voor de echte sportliefhebbers hebben we HYROX! HYROX is een internationaal fitness concept met ongeveer 50 evenementen per jaar over de hele wereld. Kom en doe mee met onze 45 minuten bodyweight workout om 17.00 uur gegeven door een van onze beste leraren Tom!
Schrijf je in voor HYROX
Vrijdag 23 juni

Stoelmassage

Ben je wel toe aan een stoel massage, maar kan je niet op dinsdag? Thank god it's Friday! Want ook voor deze vrijdag kan je je stoelmassage boeken. De masseuse is er van 10:00 - 14:00 uur
Boek je stoelmassage
Terug naar nieuws & events