USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Breaking! Jungledieren losgelaten bij Utrecht Centraal

23 Oct 2017

Ze zijn je misschien al opgevallen: de olifant, giraf, schildpad, adelaar, neushoorn, leeuw en gorilla die sinds maandag in het stationsgebied Utrecht Centraal zijn neergestreken. Een initiatief van onze werkgroep ‘Levendig’.

De dieren zijn gemaakt door Ontwerpbureau Autobahn, die het stationsgebied in de huidige situatie vergelijkt met een ‘urban jungle’. En het project past heel goed binnen de ‘placemaking’ plannen van de Gemeente Utrecht in het stationsgebied. Dat ondersteunt ook Leen de Wit, programmadirecteur Stationsgebied: “Ik ben heel blij dat bedrijven in het stationsgebied meewerken aan het leefbaar maken en het verduurzamen van het gebied, zoals nu de Green Business Club met de jungledieren. Dat is namelijk niet makkelijk omdat momenteel overal tegelijk werkzaamheden plaatsvinden. Dat het initiatief dan toch wordt genomen, vind ik mooi om te zien. En over anderhalf jaar ziet het gebied er al heel anders uit.”

Kun jij alle dieren spotten?

De jungledieren hebben Smakkelaarsveld tot hun territorium gemaakt. Weet jij ze allemaal te vinden? Spot ze en deel het met ons via #jungle030!

wtc dieren utrecht compressor

Vertel het door!

Je kunt het hele nieuwsbericht lezen op onze website: http://greenbusinessclub.nl/utrechtcentraal/jungledieren-losgelaten-bij-utrecht-centraal/. Zie hier ook foto’s van alle dieren. Wil je een foto opvragen (ook beschikbaar in hoge resolutie), stuur mij dan even een mailtje.

wtc utrecht dieren compressor

Het is natuurlijk extra leuk als iedereen binnen jouw organisatie weet dat jullie een bijdrage aan hebben geleverd aan dit toffe project! Dus vertel het vooral door aan al je collega’s. Net als met de Dag van de Duurzaamheid zal ik ook contact opnemen met communicatie voor interne berichtgeving hierover.

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je het beste contact opnemen met Maaike, voorzitter van de werkgroep (m.wilmink@utrecht.nl of 06 – 54228542).

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events