USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

BREEAM Case Study

31 Jul 2015

Utrecht krijgt een World Trade Center (WTC) aan het Jaarbeursplein. Kantoorpand Leeuwensteyn wordt gesloopt om plaats te maken voor een nieuw en duurzaam gebouw. CBRE Global Investors wil een gebouw van hoge kwaliteit bouwen en streeft naar een BREEAM Excellent label voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door toepassing van led-verlichting en zonnepanelen. De totale oppervlakte van het nieuwe gebouw wordt circa 32.000 m2 en de maximale hoogte zeventig meter. Het parkeren voor het WTC wordt geregeld in de ondergrondse Jaarbeurspleingarage, welke op het plein voor het WTC zal worden gerealiseerd.

In het kader van de BREEAM-NL wordt in dit document een casestudy weergegeven. In de casestudy zijn de paragrafen ingedeeld volgens de criteria-eisen uit de beoordelingsrichtlijn.

Bekijk de volledige BREEAM Case Study.

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events