USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Earth Hour 2018: stationsgebied Utrecht voor even in het donker

Earth Hour 2018 WTC Utrecht
23 Mar 2018

Aanstaande zaterdag 24 maart gaat wereldwijd op zoveel mogelijk plekken het licht uit tijdens Earth Hour. Een initiatief van het Wereld Natuur Fonds om tussen 20.30 – 21.30u voor één uur het licht uit te doen om zo energie te besparen en aandacht te vragen voor klimaatverandering. Miljoenen mensen, steden, bedrijven en organisaties over de hele wereld doen mee, ook de participanten van de Green Business Club Utrecht.

LICHT UIT BIJ KANTOREN IN HET STATIONSGEBIED UTRECHT

De Green Business Club Utrecht werkt niet alleen aan een levendig Utrecht Centraal, we streven vooral naar een duurzaam stationsgebied. Daarom gaat zaterdagavond tijdens Earth Hour het licht uit in de kantoren van onze participanten. Tussen 20.30 – 21.30 uur is het donker bij:

Én, als het allemaal lukt zo vlak voor de officiële opening, dooft ook het nieuwe WTC gebouw op het Jaarbeursplein de lichten.

DONKER UTRECHT

Ook op andere plekken in Utrecht gaat het licht uit en worden er activiteiten georganiseerd. Zo gaat het licht uit op de Dom, kun je dineren in het donker bij de Rode Vosch en werkt de politie in de meldkamer in Utrecht een uur lang bij kaarslicht.

EARTH HOUR LIVE UITZENDING VANAF DE ERASMUSBRUG ROTTERDAM

Benieuwd naar andere Earth Hour initiatieven? Om 20.15 uur wordt het officiële startsein voor Earth Hour gegeven door WNF-ambassadeur André Kuiper vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. De NOS zendt dit live uit.

Bron: GBC UtrechtCentraal2

 

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events