USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Fietsenstalling WTC Utrecht opent haar deuren

Fietsenstalling-WTC-Utrecht
29 Jun 2018

Op 12 juli opent de nieuwe fietsenstalling WTC Utrecht haar deuren. In fietsenstalling Jaarbeursplein was al plek voor 4.000 fietsen. Nu de fietsenstalling WTC Utrecht opent, breidt deze stalling met nog eens 900 plekken uit.

Vanuit de fietsenstalling Jaarbeursplein zullen bezoekers ook toegang hebben tot de fietsenstalling van WTC Utrecht. Met een capaciteit van 900 fietsen, is er in deze stalling meer dan genoeg ruimte voor huurders uit het WTC Utrecht en bezoekers van onder andere het Jaarbeursplein en de binnenstad.

Fietsen UtrechtNog meer reden om met de fiets te gaan

Op deze manier draagt ook WTC Utrecht haar steentje bij aan het oplossen van het tekort aan fietsenstallingen in het Utrechtse stationsgebied. Als grootste OV-knooppunt van Nederland, zijn er rondom het nieuwe Utrecht Centraal een flink aantal fietsenstallingen nodig. Verspreid over vijf grote stallingen aan zowel de Jaarbeurs- als Centrumkant worden de komende jaren daarom zo'n 22.000 fietsstallingsplaatsen gebouwd.


Fietsers stallen hun fiets in deze stallingen op toplocaties, direct bij de ingangen van het station. Zo opende in april fietsenstalling Knoop, onder het verhoogde plein Forum, haar deuren. Dichterbij parkeren dan dat kan bijna niet. De fietsenstallingen zullen bovendien van de modernste technologie voorzien worden. Denk bijvoorbeeld aan een systeem met digitale verwijsborden.

Nu het WTC Utrecht gebouw officieel in gebruik is genomen, kunnen huurders en bezoekers gelijk gebruik maken van de nieuwe fietsenstalling. Geniet deze zomer dan ook van de zon en pak de fiets naar WTC Utrecht! In onze fietsenstalling staat uw fiets veilig.  

 

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events