USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Fleet Complete sluit huurovereenkomst voor ca. 750 m² kantoorruimte in WTC Utrecht

7 Aug 2017

AMSTERDAM, 7 augustus 2017 – Fleet Complete heeft een huurovereenkomst gesloten voor ca. 750 m² kantoorruimte op de 17e verdieping in het WTC Utrecht.

Fleet Complete is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfskritische beheersoplossingen voor wagenpark, activa en mobiele werknemers-management ten behoeve van meer dan 8.000 klanten overal ter wereld.

De bouw van WTC Utrecht is momenteel in volle gang en de oplevering staat gepland voor 9 februari 2018. Het ca. 29.000 m² tellende gebouw bestaat uit de begane grond en 18 verdiepingen en heeft een BREEAM certificaat. Met een locatie direct naast het Centraal Station, in het hart van het land, is WTC Utrecht optimaal bereikbaar. Er is volop parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen en het is bovendien gelegen op loopafstand van de sfeervolle historische binnenstad van Utrecht.

WTC Utrecht (www.wtcutrecht.nl) is een ontwikkeling van DOF Development BV, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

JLL bracht deze transactie tot stand namens ontwikkelaar en eigenaar, het CBRE Dutch Office Fund.
Cushman & Wakefield begeleidde de huurder Fleet Complete bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. JLL en CBRE zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte.

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events