USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Kom 2 juni binnenkijken bij WTC Utrecht

Metro City Kitchen opent in WTC Utrecht
14 May 2018

Naar binnen bij WTC Utrecht op de Dag van de Bouw op 2 juni 2018

Op de meest centrale locatie van Nederland – het Jaarbeursplein/Stadsplateau in het centrum van Utrecht - is onlangs de bouw van het nieuwe WTC Utrecht afgerond. Een modern en duurzaam kantoorgebouw van 18 verdiepingen en bijna 30.000 m2 kantoorruimte. Binnenkort de thuisbasis van veelbelovende organisaties en ambitieuze ondernemers die hun intrek gaan nemen in dit kantoorgebouw. Een inspirerende werkomgeving voor de slimste koppen en beste ondernemers van Nederland die hier hun ambities en successen gaan realiseren.

Op zaterdag 2 juni 2018 zet WTC Utrecht de deuren wagenwijd open voor iedereen die een kijkje wil nemen in dit luxe en professionele kantoorgebouw. Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn op deze dag de begane grond en de eerste verdieping de hele dag open voor een bezoek als onderdeel van de Dag van de Bouw. Daarnaast is er elk uur een rondleiding op een van de hoger gelegen verdiepingen. Hier kunt u in een leuke timelapse film terugkijken op de bouw van dit door Robert Meyer van MVSA Architects ontworpen gebouw met een state-of-the-art design en een transparante opzet. Op diverse plekken op de verdieping krijgt u meer informatie over het gebouw van de Architect, de bouwer en de eigenaar.

19114 int 04 receptie compressor  19114 int 03 entree 2e compressor

Op de begane grond heeft u de gelegenheid om kennis te maken met het Downtown Deli restaurant en terras van het nog maar net geopende METRO City Kitchen en met het Uptown fine-dining restaurant op de eerste verdieping. Geniet van de bijzondere hapjes die zij u op deze dag graag aanbieden. Op de eerste verdieping bieden wij u graag een kop thee of koffie aan waar u onder het genot van live muziek kunt genieten van de service en sfeervolle ambiance van WTC Utrecht. Voor de kleintjes is er een leuke Lego bouwplaats mét een winactie en u vindt er op diverse plekken meer informatie over het gebouw.

U kunt zich hier inschrijven voor de rondleidingen, deze zijn uitsluitend toegankelijk na aanmelding en registratie.

Meer weten over WTC Utrecht? Lees ook onze succesverhalen!

 

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events