USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

SYNCHROON verhuist naar WTC Utrecht

SYNCHROON in WTC Utrecht
14 Feb 2018

Synchroon verhuist terug naar de stad waar het 10 jaar geleden allemaal is begonnen: Per 1 september 2018 betrekken wij het nieuwe WTC kantoor in Utrecht. Direct naast het Centraal Station, de OV hotspot van Nederland!

De keuze om te verhuizen komt onder andere voort uit groei van het team. Gekozen is voor Utrecht omdat dit een goede vestigingsplaats is voor Synchroon. Niet alleen vanwege haar centrale ligging, maar ook past het werkgebied en het profiel wat betreft cultuur, Synchroon goed.

Onze keuze voor het WTC past bij ons als een stedelijke en duurzame ontwikkelaar. Het WTC bevindt zich op het jaarbeursplein, pal voor het centraal station. Dit stimuleert het team van Synchroon maar ook haar relaties, om met het OV te reizen. Daarnaast is het kantoor BREEAM Excellent gecertificeerd, is Greenlease onderdeel van de huurovereenkomst en draagt het WTC het eerste WELL Building Standard certificaat.

WTC Utrecht is een ontwikkeling van DOF Development BV, een aan het CBRE Dutch Office Fund gelieerde partij. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. WTC Utrecht is een ontwerp van MVSA Architects.

Bron: SYNCHROON

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events