USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

The Office Operators tekent eerste huurovereenkomst voor WTC Utrecht

The Office Operators tekent eerste huurovereenkomst voor WTC Utrecht
16 Oct 2015

The Office Operators (‘TOO’) en het CBRE Dutch Office Fund hebben het eerste langjarige huurcontract voor WTC Utrecht getekend. Hiermee is de eerste toonaangevende marktpartij gecontracteerd die tevens de exploitatie van de hoogwaardige multi-tenant kantoorgebouw WTC Utrecht zal verzorgen. Het nieuw te bouwen kantoor gaat zowel vaste als flexibele kantoorwerkplekken bieden en zal fungeren als netwerklocatie voor bedrijven, instellingen, ondernemers en publiek. Vanaf 1 januari 2018 huurt The Office Operators in totaal een metrage van 2.622m2.

TOO gaat in WTC Utrecht een business center van ca. 1.750 m² en een conference center van ca. 900 m² exploiteren. Daarnaast gaat TOO onderdelen van het totale pakket aan diensten dat bij het WTC concept hoort, verzorgen. The Office Operators is een toonaangevende aanbieder van full service kantooroplossingen met vestigingen in Nederland en België. TOO onderscheidt zich door hoogwaardige dienstverlening.

Joanne Roozenburg, Asset Manager CBRE Global Investors; “Wij zijn zeer verheugd met dit eerste contract voor het WTC Utrecht. Met deze overeenkomst verwelkomen we niet alleen onze eerste huurder in het WTC Utrecht, maar zijn we tevens verzekerd van een hoge serviceniveau zoals men dat van een World Trade Center mag verwachten.”

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events