USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

WTC Utrecht Dag van de Bouw - Een blik achter de schermen

Rondleiding Dag van de Bouw WTC Utrecht
18 Jun 2018

Een blik achter de schermen bij WTC Utrecht

Zaterdag 2 juni was het weer Dag van de Bouw. Ook bij het gloednieuwe WTC Utrecht kon er een kijkje worden genomen. Vanaf 10 uur stonden de deuren van dit onlangs opgeleverde WTC gebouw wagenwijd open voor bezoekers, en niet voor niets. Meer dan 600 bezoekers hadden belangstelling voor een rondleiding op de 18e verdieping. De belangstelling was zelfs zo groot dat er terplekke extra rondleidingen ingepland werden.

IMG_7878-compressor.jpgTour de WTC Utrecht

Tijdens de rondleiding konden bezoekers de splinternieuwe kantoorruimtes bewonderen en werd er informatie over het gebouw gedeeld. Wist u bijvoorbeeld dat 80%  van de kantoorruimtes al verhuurd is? Daarnaast zal WTC Utrecht het eerste kantoorgebouw zijn met een WELL (core & shell) certificaat. Dit betekent dat het gebouw  een gezonde omgeving biedt voor haar gebruikers.

lego compressed

 


Bonte Bouwplaats

Ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Zo was er een complete Lego-bouwplaats ingericht door Bonte Bouwplaats. Hier konden kinderen er in alle vrijheid op los bouwen. De mooiste bouwwerken maken kans om een prijs te winnen. Op onze Facebookpagina zijn inmiddels de winnaars bekend gemaakt.

 

eten compressedEen smakelijk bezoek

Om de dag nog mooier te maken werden er buiten raketijsjes uitgedeeld aan bezoekers. Eenmaal binnen werden de bezoekers nog verder in de watten gelegd met heerlijke hapjes van Metro City Kitchen. Uiteraard kon er ook gezellig een kop koffie of thee gedronken worden, verzorgd door Vermaat Catering.

 


Kortom, het was een zeer geslaagde dag! We zijn trots dat we ons nieuwe kantoorgebouw met zoveel bezoekers hebben kunnen delen en hopen dat iedereen net zo’n mooie dag beleefd heeft als wij. Kom een keer langs en maak kennis met het Downtown Deli restaurant van het net geopende METRO City Kitchen of het Uptown fine-dining restaurant op de eerste verdieping. Lijkt het u iets om vanuit één van de meest innovatie gebouwen van Utrecht te werken? Bekijk dan onze kantoorpagina.

 

Deel dit bericht:
De meest recente nieuws en events