USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Bereikbaarheid & Locatie

WTC Utrecht is letterlijk aangesloten aan de grootste OV-hub van Nederland, op slechts een steenworp afstand van de sfeervolle binnenstad van Utrecht met de alom bekende Dom en Oude Gracht. De belangrijkste snelwegen van Nederland komen rondom Utrecht samen. Direct naast WTC Utrecht vindt u een ruime parkeergarage en de grootste fietsenstalling van Europa.

Openbaar

Vanwege de ligging direct naast Utrecht Centraal Station, is reizen met het openbaar vervoer één van de meest efficiënte manieren om WTC Utrecht te bereiken. Ook de andere steden binnen de Randstad zijn met de trein uitstekend te bereiken. Zo bent u binnen veertig minuten in Rotterdam, Den Haag, op Schiphol of in Amsterdam. Plan uw reis van en naar WTC Utrecht eenvoudig via 9292.nl.

Met de

De snelwegen A2, A12, A27 en A28 hebben een directe aansluiting op de ring Utrecht. Vanaf de ring bent u binnen 10 minuten bij WTC Utrecht. Direct naast het WTC vindt u de nieuwe ondergrondse ‘parkeergarage Croeselaan’ met circa 800 parkeerplaatsen. De garage biedt tevens 42 oplaadpunten voor elektrische auto’s (tarief € 0,25 per KWh).


Plan je route naar WTC Utrecht

Op de

De meest gezonde manier om WTC Utrecht te bereiken is op de fiets. WTC Utrecht faciliteert dat graag, goed en veilig met de grootste inpandige fietsenstalling van Europa. Onze fietsenstalling beschikt ook over een douchefaciliteit. Dus ook voor langere afstanden is de fiets een goede keuze.