USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Jean Pierre Spierts
Story by

Jean Pierre Spierts

Ontwikkelmanager at CBRE Global Investors

Jean Pierre Spierts is als ontwikkelmanager eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van WTC Utrecht.

In dit eerste interview in de serie 18 stories of success vertelt hij over zijn rol bij de ontwikkeling van WTC Utrecht, en wat dit volgens hem tot een succesverhaal maakt.

Bekijk hier het succesverhaal van Jean Pierre.

“Praktisch gezien ben ik eigenlijk de spin in het web: ik creëer de randvoorwaarden voor alle betrokken partijen en dat stuur ik aan.

Voorheen heb ik gewerkt als projectontwikkelaar en ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van Hoog Catharijne. Hierdoor ken ik Utrecht heel erg goed. Dat heeft veel voordelen voor het WTC Utrecht project.

Je hebt bijvoorbeeld al de contacten bij de gemeente en je kent de belangrijke aandachtspunten, bijvoorbeeld bij het sluiten van contracten met de gemeente of de aannemer. Het voordeel hiervan is dat je processen vloeiender kan laten verlopen en betere resultaten kan behalen.”

Het succesverhaal achter WTC Utrecht en Jean-Pierre

“Met WTC Utrecht creëren we een hele fijne werk- en leefomgeving die qua locatie en voorzieningen optimaal is voor de eindgebruiker en overal aan voldoet. We spelen daarbij in op de huidige en toekomstige trends en behoeften van kantooromgevingen.

Mijn succesverhaal is het faciliteren van alle kleine stapjes die nodig zijn om uiteindelijke tot de ultieme nieuwe leef- en werkomgeving te komen.

En als je je bedenkt dat het kantoorgebouw ook nog eens op één van de beste en ook meest ingewikkelde locaties van Nederland komt te staan en het ons lukt om dit gebouw in een record tempo te bouwen, dan is dat wel iets wat je kunt benoemen als een succesverhaal.”

J
More stories of success
De ondernemer, de architect of de makelaar, iedereen heeft zijn eigen verhaal en wij vertellen deze graag. Ter inspiratie en om elkaar vooruit te helpen. Zie hieronder de volgende succesverhalen rondom WTC Utrecht.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.