USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Sipke Feenstra
Story by

Sipke Feenstra

CEO at The Office Operators

Sipke Feenstra is de oprichter van The Office Operators en is binnen WTC Utrecht de aanbieder van de flexibele werkplekken en vergaderplekken.
Hij vertelt ons hoe hij de ideale werkplek wil creëren voor de huurders van WTC Utrecht en hun werknemers.

“Wij zijn samen met CBRE GI, de eigenaar van het pand, bezig met kantoor 3.0 waarin we goed nadenken over alle facetten die te maken hebben met een operationele werkplek.
We gaan de werknemers steeds meer als een gast zien die op alle mogelijke manieren bediend wordt.”

Bekijk het succesverhaal van Sipke:

 

5-sterren receptie
Naast het inrichten van receptiepunten, biedt Sikpe Feenstra ook vele mogelijkheden aan dienstverlening: van secretariële ondersteuning en het maken van presentaties, tot aan stomerijdiensten en de hond uitlaten.

“Zo gek als je het kunt bedenken kijken we waar we klanten kunnen helpen. Dat is het hart van de organisatie en het complex.”

Het succesverhaal
“WTC Utrecht is voor ons sowieso een parel in het netwerk qua ligging en als gebouw. Veel beter dan dit wordt het niet! Wat dat betreft vinden we het fantastisch dat we binnen WTC Utrecht onze diensten en services kunnen en mogen aanbieden aan de huurders.

Daarnaast is het succesverhaal dat we samen met CBRE GI continue actief zijn in het optimaliseren van de werkplekken. De werknemers die op deze werkplekken hun werk uitvoeren zullen succesvoller zijn en daardoor dus ook de werkgevers die gevestigd zijn in het pand.

Hoe beter wij een ideale werkplek creëren, hoe succesvoller de klant of huurder zal zijn.“

S
More stories of success
De ondernemer, de architect of de makelaar, iedereen heeft zijn eigen verhaal en wij vertellen deze graag. Ter inspiratie en om elkaar vooruit te helpen. Zie hieronder de volgende succesverhalen rondom WTC Utrecht.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.