Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Vermaat Groep
Story by

Vermaat Groep

Specialist in horeca op maat

Vermaat Groep verzorgt de bedrijfshoreca binnen WTC Utrecht. Deze bedrijfshoreca ligt op een hoger niveau dan doorsnee catering. Zo kan iedereen bij de bedrijfshoreca binnenlopen. Het doel is een prettige ontmoetingsplek te creëren waar op verschillende niveaus gegeten en gedronken kan worden. Het restaurant in WTC Utrecht is "veel meer open, minder hectisch en zakelijk prettiger om te zitten. Kortom, een prettige omgeving om in te werken, te overleggen en te ontspannen."

In de video vertelt Vermaat Groep hoe zij het huiskamergevoel in de bedrijfshoreca van WTC Utrecht naar voren laten komen. "Voor huurders is het een laagdrempelige en makkelijke manier om buiten het kantoor af te spreken zonder dat je iets hoeft te organiseren of reserveren. Het moet een leuk verlengstuk worden van hun kantoor."

Bekijk hier het succesverhaal van Vermaat Groep:

 

Extra service

Naast het bedrijfsrestaurant biedt Vermaat Groep ook verschillende servicepakketten aan. Zo kunnen ze dagelijks fruitmanden leveren op kantoor, de koffiemachines spoelen, de koelkast aanvullen en meer. "We kunnen voor elke huurder een plan op maat maken en ze volledig ontzorgen op dit gebied."

Ook kan er een lunch, diner of borrel bij huurders zelf verzorgd worden. Van grote tot kleine evenementen, Vermaat Groep kan het regelen. Denk hierbij onder andere aan afscheidsborrels, zomer bbq’s en kerstfeesten.


Espressobar

"Een ander onderdeel is de Espressobar. Deze bar zorgt voor een warm welkom bij binnenkomst op de vloer ter hoogte van het Centraal Station." In deze Espressobar kan een variatie aan koffie- en theesoorten genuttigd of afgehaald worden.

Succesverhaal

Zodra het WTC Utrecht opengaat bestaat Vermaat Groep 40 jaar. "Onze eerste winkel was in Utrecht. Het was een kruidenierszaakje waar men de dagelijkse boodschappen kon halen, maar ook een salade of broodje kon eten."

"We zijn er trots op dat we inmiddels in meerdere WTC-vestigingen actief zijn en dat we straks mogen meebouwen aan het succesverhaal van WTC Utrecht en de huurders die daar zitten."

V
More stories of success
De ondernemer, de architect of de makelaar, iedereen heeft zijn eigen verhaal en wij vertellen deze graag. Ter inspiratie en om elkaar vooruit te helpen. Zie hieronder de volgende succesverhalen rondom WTC Utrecht.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.