Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

In WTC Utrecht krijgt uw bedrijf alle ruimte om te groeien

WTC Utrecht is de nieuwe zakelijke hotspot in het centrum van Utrecht. Het perfecte visitekaartje voor uw ambitieuze organisatie. Dit indrukwekkende kantoorgebouw is van de hand van Roberto Meyer (MVSA Architects). Zijn doel? Een moderne en uitnodigende werkplek creëren waar succesverhalen worden geschreven.

Met het state of the art design en de transparante opzet is WTC Utrecht een iconisch project aan het vernieuwde Jaarbeursplein, klaar om bevolkt te worden door eigentijdse ondernemers.

Kantoor van de toekomst

De wereld verandert snel. We snappen dat duurzaamheid, flexibiliteit en innovatie steeds belangrijker worden voor u. Dat heeft ook impact op uw visie over de ideale werkplek.

Om aan de eisen van moderne ondernemers te voldoen wordt WTC Utrecht flexibel en ‘toekomstbestendig’ gebouwd. Dit betekent dat u uw kantoor naar eigen hand kunt zetten, zodat het perfect aansluit op uw bedrijfsidentiteit en specifieke wensen. Wilt u op uw vloer tegelijkertijd geconcentreerd werken, overleggen en ontspannen? Geen probleem, uw vloer kan zo ingericht worden dat het voldoet aan de eisen en wensen van u en uw collega’s.

Door de installatie van klimaatplafonds, de hoogste standaard die er nu is, heeft WTC Utrecht veel verse luchttoevoer. Daarbij kunt u zelf uw gewenste klimaatinstellingen flexibel inrichten. Zo past de temperatuur en luchttoevoer perfect bij de bezettingsgraad en werkplekdichtheid van uw kantoor. Alles om een zo comfortabele en optimale werkomgeving te creëren voor uw werknemers.

Tijdloos en transparant

De centrale locatie van WTC Utrecht wordt weerspiegelt in het ontwerp. Door de locatie is er een grote reizigersstroom rondom het gebouw. Om deze dynamiek te symboliseren is er gekozen voor afgeronde architectuur, die het gebouw een elegante en tijdloze look geeft.

Het resultaat is een open, toegankelijk en transparant gebouw. De open glazen gevel biedt veel ruimte voor natuurlijk daglicht en geeft een gevoel van vrijheid en openheid. The sky is the limit, dat geldt zowel voor het ontwerp als voor haar veelbelovende huurders.

Het duurzame concept

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn diep geworteld in WTC Utrecht. Het gebouw behoort zelfs tot een van de meest duurzame WTC’s ter wereld. Door het ontwerp, materiaalgebruik en de manier van bouwen zal het gebouw een BREEAM Excellent certificering ontvangen.

De beoogde WELL Building Standard certificering toont de toewijding aan het welzijn van mensen. Zo gaan we van ‘groene’ gebouwen naar ‘gezonde’ gebouwen, om voor alle medewerkers van WTC Utrecht de beste werksfeer te creëren. Met genoeg natuurlijke ruimte en groen, de juiste verlichting en gezonde keuzes op het gebied van voeding, ontspanning en beweging beschikt WTC Utrecht over een ideale werkomgeving. Dit verbetert het functioneren én presteren van uw werknemers aanzienlijk en maakt ze meer bewust van hun gezondheid.

Ideale bereikbaarheid in het centrum van Nederland

De ideale ligging van WTC Utrecht biedt uw bedrijf tal van kansen. Vanuit uw kantoor kijkt u uit over het drukbezochte Jaarbeursplein. Gelegen nabij een van de belangrijkste OV-knooppunten van Nederland. Hierdoor bent u met OV eenvoudig en snel bereikbaar. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de ring van Utrecht, waar de A2, A12 A27 en A28 aan aangesloten zijn. Dankzij een uitstekende verbinding ligt een relatienetwerk in de gehele Randstad binnen handbereik.

Den Haag, Rotterdam, Amsterdam? Uw werknemers en klanten staan binnen 45 minuten bij u op kantoor. Uw organisatie bevindt zich letterlijk in het centrum van Nederland: zowel infrastructureel en geografisch, als historisch en cultureel.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.
Bekijk de brochure
Bekijk live beelden
Bekijk de kantoren