Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Uniek WTC-gebouw met 18 verdiepingen aan mogelijkheden

WTC Utrecht is een uniek gebouw met 18 verdiepingen aan mogelijkheden. Het 28.700 m² tellende kantoor is ingericht als inspirerende werkomgeving voor de slimste koppen en beste ondernemers van Nederland.

Professioneel en dynamisch kantoorgebouw

Waarom WTC Utrecht uniek is? Het combineert alle voordelen van de WTC-formule met een eigenzinnige ambiance. WTC-kantoren zijn levendige businesscenters met een mix van grotere en kleinere bedrijven en internationale allure. WTC Utrecht ademt een sfeer van luxe en professionaliteit uit, die perfect samengaat met de gedrevenheid en energie van de locatie en huurders.

In de praktijk betekent dit een professionele en representatieve setting waarin de behoeftes van u en uw klanten centraal staan. Of het nou gaat om werken, vergaderen, ontmoeten, eten of ontspannen. De dienstverlening van WTC Utrecht is erop gericht u te ondersteunen in uw ambities. De diversiteit aan organisaties zorgt voor een ondernemende en creatieve sfeer waarin succesverhalen geschreven worden.

Vier verdiepingen aan gemak en luxe

WTC Utrecht beschikt over vier openbare verdiepingen aan gemak en luxe. Vanaf de begane grond tot en met de derde verdieping vindt u een variëteit aan voorzieningen, zoals horeca, retail, flexwerkplekken en vergaderruimtes. Alles om uw werk gemakkelijker en leuker te maken.

Zo vindt u op de eerste etage de fietsenstalling, de grootste van Europa. Dat betekent dat u nooit lang hoeft te zoeken naar een parkeerplekje. Ook zijn er douche- en kleedruimten beschikbaar. Zelfs voor een boodschap hoeft u WTC Utrecht niet te verlaten: op de begane grond vindt u een compacte supermarkt.

Op de begane grond en de eerste verdieping opent het horeca-duo Oscar de Goede en Sander van der Meijden een eigentijds grand café. In het restaurant van circa 940 m² introduceren de bekende Utrechtse horeca-ondernemers een nieuwe formule en creëren daarmee de perfecte locatie voor uw zakelijke afspraken.

Wilt u een eigen ruimte afhuren voor uw zakelijke meeting(s)? Dan kunt u op de tweede verdieping terecht. Hier heeft u keuze uit diverse vergaderruimtes. The Office Operators zorgen ervoor dat het u hier aan niets ontbreekt.

Op de derde verdieping huist het stijlvolle bedrijfsrestaurant. Op deze plek geniet u van een uitgebreid assortiment aan goed en gezond eten, op elk moment van de dag. Of breng een bezoek aan de (koffie)bar, eveneens op de derde verdieping.

Vijftien verdiepingen aan kantoorruimtes

Vanaf de vierde etage telt WTC Utrecht 15 verdiepingen aan flexibel in te richten kantoorruimtes. Elke vloer telt circa 1700 m² en kan als nodig eenvoudig opgedeeld worden. De keuze is aan u: we bieden ruimtes van één werkplek tot kantoren van maar liefst 10.000 m². Vanwege de flexibele indeling worden gehuurde ruimtes gemakkelijk vergroot of verkleind. Jonge organisaties hebben daardoor genoeg ruimte om te groeien en gevestigde ondernemingen kunnen hun kantoor volledig naar eigen hand zetten.

Door het eenvoudig aan te passen ontwerp kunt u bijvoorbeeld extra trappen of vides realiseren. Zo beperkt u loopafstanden en bevordert u de interne communicatie in uw organisatie. Een grote afdeling met 425 werkplekken kan op deze manier efficiënt verdeeld worden over twee verdiepingen, om zo een totale kantoorruimte van 3.400 m² te vormen.

Kortom, wij zorgen voor de ondersteunende openbare voorzieningen en randvoorwaarden. U richt het kantoor in zodat het past bij de identiteit van uw bedrijf. Zo wordt WTC Utrecht de ideale plek voor uw organisatie.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.
Bekijk de brochure
Bekijk live beelden
Bekijk de kantoren