USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Kantoren & Mogelijkheden

Een sfeervol kantoor als start-up of ZZP'er? MKB waar nog niet helemaal duidelijk is wat de toekomst brengt en dus ook de omvang van uw team niet? Een hele en eigen verdieping voor u als corporate organisatie? Voor elke onderneming, groot of klein, nationaal of internationaal, WTC Utrecht heeft het best passende kantooraanbod.

Kantoorvloeren

29.000 m2 kantoorruimte, verspreid over 19 verdiepingen. Volledig in te delen naar uw wensen en behoeften. Of dit nu gaat om een sfeervol kantoor als startend ondernemer of meteen een hele verdieping met eigen faciliteiten. In WTC Utrecht is elke plek een goede plek. Met goede akoestiek, veel natuurlijk licht en services op het door u gewenste niveau.
De eerste vier verdiepingen zijn voorzien van goede sfeervolle horeca, de grootse fietsenstalling van Europa en een volledig ingericht meeting center voor kleine, grote of middelgrote bijeenkomsten of vergaderingen.
Vanaf de vierde etage telt WTC Utrecht 15 kantoorverdiepingen met vloeren van 1.770 m2. Deze kunnen ook voor de helft of een kwart gehuurd worden.

Box Office

Een eigen kantoor van alle gemakken voorzien? Denkt u aan heerlijke koffie, hi-speed internet, een professionele en gezonde werkplek en bijvoorbeeld alle services en faciliteiten die u nodig heeft om in alle rust te kunnen werken? Dat kan in De Box Offices van WTC Utrecht. Deze staan op ad-hoc basis tot uw beschikking, maar kunnen ook op abonnementsbasis worden gehuurd.
Combineert u dit met een Virtual Office? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het versturen van uw post, het aannemen van telefoontjes of het ontvangen van uw gasten. Een Box Office is ook een praktische oplossing voor huurders die tijdens pieken in het werk of op de drukste momenten behoefte hebben aan een of meer extra werkplekken.

Flexwerken

WTC Utrecht is de thuisbasis voor professionals. Voor organisaties die er kantoorruimte huren, maar ook voor flexwerkers die zo nu en dan een werkplek nodig hebben. Een professionele plek om gasten en klanten te ontvangen, in een sfeervolle en gastvrije omgeving die van alle gemakken is voorzien, op het moment dat dit voor uw business relevant is. Een ecosysteem waar kennis, idee├źn en innovatie samenkomen, zich met elkaar verweven en elkaar versterken.
Ook voor flexwerkers is er een plek in WTC Utrecht. Kom werken in onze centrale entree. U kunt ook met een PasseparToo van The Office Operators gebruikmaken van deze dynamische werkomgeving op de momenten die er voor u toe doen. Of u nu een startende ondernemer bent, een ZZP'er of telewerker.

Virtual Office

Ontzorgd worden op alle denkbare manieren. Ook zonder dat u kantoorruimte huurt. Een zakelijk adres waar altijd de post in ontvangst kan worden genomen of professionele telefoonbeantwoording als u daar even geen tijd voor heeft, het kan allemaal in WTC Utrecht. Met Virtual Office heeft The Office Operators uitgebreide diensten om uw organisatie te kunnen ondersteunen, met extra handen en/of een professionele ondersteuning.

WTC Utrecht beschikt over maar liefst 18 verdiepingen
Bekijk de mogelijkheden