USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Cor Treure
Het verhaal van

Cor Treure

Service Manager

Cor Treure heeft de rol om voor WTC Utrecht alles op het gebied van duurzaamheid en services aan te jagen.

“Wat duurzaamheid betreft ben ik wel een early adaptor. Als ik thuis kijk heb ik bijna nul op de meter, maar dat is allemaal met eigen ideeën en eigen technologie bedacht en dat probeer ik dan weer te vertalen naar een kantooromgeving.”

Cor Treure vertelt verder in zijn succesverhaal hoe hij zich inzet voor het welzijn van de gebruikers van WTC Utrecht, en daarmee samen met de huurder bouwt aan een MVO-beleid.

Bekijk in deze video het succesverhaal achter Cor en WTC Utrecht


Hergebruikte materialen en gescheiden afval

“Het WTC Utrecht concept is niet alleen conceptueel duurzaam ingestoken. Je ziet het thema duurzaamheid ook terugkomen in de manier waarop we het kantoor aan het bouwen zijn.

Materialen uit het oude pand worden hergebruikt en afval wordt zorgvuldig gescheiden en verwijderd. Dit blijven we ook doen zodra het pand in gebruik wordt genomen.

Het scheiden van afval verzorgen we voor de huurders en in samenwerking met partijen zoals de gemeente en de NS gaan we dat ook doen voor bewoners en andere gebruikers rondom het Jaarbeursplein.”

Steeds meer bedrijven vinden duurzaamheid belangrijk. Dit is niet alleen terug te zien in hun missie en visie, maar ook in de manier waarop zij hun kantoorruimtes selecteren. WTC Utrecht loopt voorop in deze trend, en focust zich op de gebruiker.