USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Siebe de Boo & Barthold van Hasselt
Het verhaal van

Siebe de Boo & Barthold van Hasselt

Director Utrecht Office & Head of Agency Utrecht

Siebe de Boo is Director Utrecht Office bij CBRE. Dit houdt in dat hij verantwoordelijk is voor alles wat met de huur en verhuur van de kantoorruimtes binnen WTC Utrecht te maken heeft.

Barthold van Hasselt is werkzaam als Head of Agency Utrecht voor JLL, de organisatie die door CBRE is ingeschakeld om de kantoorruimtes binnen het WTC Utrecht te verhuren.

Samen vertellen zij wat WTC Utrecht zo speciaal maakt en waarom dit de plek is om jouw kantoor te vestigen.

Bekijk hier het succesverhaal van Siebe & Barthold:

 

Wat maakt WTC Utrecht tot een succes

‘’Het is een World Trade Center, een gebouw waar huurders bij elkaar komen. Maar ook op andere vlakken zie je dat het gebouw meer biedt dan de rest’’ – Siebe de Boo

Wat WTC Utrecht anders maakt dan andere kantoorpanden is het serviceniveau en de variatie aan faciliteiten die worden aangeboden. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van de Hogeschool en de Universiteit van Utrecht voor een rijke populatie aan jong talent. In de huidige War on Talent biedt dit goede mogelijkheden voor bedrijven om hoogopgeleiden aan te trekken.

Met een oppervlakte van 1700 vierkant meter per verdieping, biedt het WTC Utrecht bovendien vele mogelijkheden op ruimtelijk gebied.

‘’Dit is de must see in de markt’’ – Siebe de Boo

‘’Ik durf te zeggen dat er op dit moment geen kantoorgebouw in de Utrechtse markt is dat kan concurreren met het WTC Utrecht. WTC Utrecht is de plek waar succesverhalen worden gemaakt.’’ - Barthold van Hasselt