Vermaat Groep verzorgt de bedrijfshoreca binnen WTC Utrecht. Deze bedrijfshoreca ligt op een hoger niveau dan doorsnee catering. Zo kan iedereen bij de bedrijfshoreca binnenlopen. Het doel is een prettige ontmoetingsplek te creëren waar op verschillende niveaus gegeten en gedronken kan worden. Het restaurant in WTC Utrecht is veel meer open, minder hectisch en zakelijk prettiger om te zitten. Kortom, een prettige omgeving om in te werken, te overleggen en te ontspannen. 

Extra service

Naast het bedrijfsrestaurant biedt Vermaat Groep ook verschillende servicepakketten aan. Zo kunnen ze dagelijks fruitmanden leveren op kantoor, de koffiemachines spoelen, de koelkast aanvullen en meer. “We kunnen voor elke huurder een plan op maat maken en ze volledig ontzorgen op dit gebied.” Ook kan er een lunch, diner of borrel bij huurders zelf verzorgd worden. Van grote tot kleine evenementen, Vermaat Groep kan het regelen. Denk hierbij onder andere aan afscheidsborrels, zomer bbq’s en kerstfeesten.

Espressobar

“Een ander onderdeel is de Espressobar. Deze bar zorgt voor een warm welkom bij binnenkomst op de vloer ter hoogte van het Centraal Station.” In deze Espressobar kan een variatie aan koffie- en theesoorten genuttigd of afgehaald worden.

De horeca moet een leuk verlengstuk worden van hun kantoor. Een laagdrempelige en makkelijke manier om buiten het kantoor af te spreken zonder dat je iets hoeft te organiseren of reserveren.

Andre van Rooijen

Operationeel Directeur bij Vermaat Groep

Ben jij de volgende huurder? Huur een kantoor
Contact