Jaarbeursplein

Centraler dan WTC Utrecht kan je niet zitten. Met een locatie aan het bruisende Jaarbeursplein sta je binnen enkele stappen in het moderne Utrecht Centraal en shopping mall Hoog Catherijne, die samen de toegang vormen naar de historische binnenstad vol oude grachtenpanden en werfkelders. Door voor WTC Utrecht te kiezen, zeg je ook ‘ja’ tegen een omgeving die nergens in Nederland te vinden is.

Verbinding van oud en nieuw

Entree nieuwe centrum

Het Jaarbeursplein is de entree naar het moderne business district van Utrecht waar je werkt, woont en je vermaakt. Hippe restaurants, theaters, appartementen, sportclubs: alles wat het moderne leven aangenaam maakt, is hier te vinden. Kiezen voor WTC Utrecht is ook een ‘ja’ voor de toekomst. Voor the place to be voor de komende decennia.
Bekijk ons kantoor
Never a dull moment

Levendig plein

Vanaf de westelijke entree van Utrecht Centraal kijk je uit over dit prachtige plein met groen en veel natuursteen. Het is een groot, levendig en autovrij plein waarin de niveauverschillen de allure van het plein accentueren. Het plein is geschikt voor grote manifestaties en evenementen, maar je zult zien dat het plein met een beetje zon een magische aantrekkingskracht op mensen heeft. Wist je trouwens dat de grote vijver kan worden afgedekt en als podium kan dienen?
Vind je weg naar Jaarbeursplein

Centraal gelegen

1

minuut lopen naar Utrecht Centraal Station: grootste OV-knooppunt van Nederland.

10

minuten rijden vanaf de A2, A12, A27 en A28

250+

winkels en restaurants om te eten, te winkelen of lekker rond te struinen.

9

minuten lopen naar Utrecht stadscentrum

Centraal in Nederland, centraal in Utrecht

Best bereikbaar

WTC Utrecht is gemakkelijk bereikbaar met trein, bus en tram en met de auto. Het Forum is een langgerekt plein, op zo'n 7,5 meter boven de grond. Het is de entree voor de kantoren en woningen zoals het Stadskantoor het Beatrixgebouw en een van de ingangen van het WTC. Daal de imponerende trappen van het Stationsplein af en je komt op het Jaarbeursplein. De nieuwe ondergrondse parkeergarage onder het plein biedt ruimte aan 778 auto’s waar huurders uiteraard gebruik van kunnen maken Je fiets parkeer je in de fietsenstalling onder de trappen. In het gebied komen alle vervoerssystemen vernuftig en grotendeels onzichtbaar bij elkaar waardoor de omgeving een enorme kwaliteit uitstraalt.
Bekijk Google Maps
In 5 minuten aan de Oude Gracht

Historische binnenstad

WTC Utrecht ligt pal aan Utrecht Centraal dat overloopt in het volledig vernieuwde Hoog Catharijne. Strategisch gelegen tussen de oude binnenstad en het Centraal Station. Shoppen doe je hier bij meer dan 110 winkels en een hapje eten kan bij één van de 30 restaurants. Hoog Catharijne is het winkelcentrum met de ruimste openingstijden in Nederland. Sinds de heropening september 2020 kun je er zelfs met een bootje onderdoor varen. Oud en nieuw lopen hier op een bijzondere manier in elkaar over.
Het nieuwe Hoog Catharijne
Onze omgeving ontdekken? Bezoek ons gebouw
Bekijk de routebeschrijving