Socialclub

Meld je aan
Meld je aan

Naast werk, wil je natuurlijk ook tijd nemen voor ontspanning en een gezonde balans vinden. Daar hoort een bruisende en verbonden community bij. De Socialclub heeft een duidelijke missie: het creƫren van een plek waar mensen ze zich thuis voelen en waar ze kunnen bijdragen aan impactvolle projecten. De evenementen en activiteiten van de Socialclub zijn een extraatje voor onze huurders. Ze verbeteren op een leuke, sportieve en educatieve manier de werkervaring en mentale gezondheid.

Socialclub

Socialclub WTC Utrecht

Socialclub is een levendig sociaal netwerk exclusief voor professionals werkzaam bij het WTC Utrecht. Een plek vol gezelligheid, ontspanning en positieve impact. En een plek waar verbinding centraal staat. Het doel is om iets extra's toe te voegen aan de werkplek door leden samen te brengen en inspiratie te bevorderen door middel van discussies over verschillende onderwerpen zoals gezondheid, work-life balance, duurzaamheid en cultuur.

Dit wordt bereikt door verschillende evenementen en activiteiten, waaronder lezingen, masterclasses, netwerkevenementen, sportactiviteiten en workshops. Zorgvuldig gepland en georganiseerd om de community te versterken en een positieve impact te hebben op de mensen die wonen, werken en elkaar ontmoeten in Utrecht.
Meld je aan

ONTDEK WAT WE ORGANISEREN

Socialclub

Social Weeks

Als lid van de WTC community ben je automatisch lid van Socialclub en worden alle activiteiten als extraatje aangeboden. Dit jaar organiseert Socialclub drie thematische "Social Weeks", elk met een specifiek thema voor de hele week. .

Neem contact op om op de hoogte te blijven van komende Sociale Weken, inclusief wekelijkse programma's en uitnodigingen om mee te doen.
Neem contact op

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een Socialclub idee met ons delen? Neem contact op met Jeanine, onze community manager!

Neem contact op

Social Media

Volg ons op:

Instagram

Facebook

LinkedIn