Gebouw

‘The place to connect’, dat is WTC Utrecht. WTC Utrecht biedt elke onderneming of organisatie een inspirerende werkplek in een centraal gelegen, duurzaam en sfeervol kantoorgebouw met uitgebreide faciliteiten. Met onze inspirerende events en duurzame blik op de toekomst richten wij ons op de verbinding binnen onze community.

Moderne kantoorruimte

Historie

In 1970 zijn er naast Hoog Catharijne en Utrecht Centraal station drie kantoren gebouwd: Sypesteyn, Cranenborch en Leeuwesteyn. In 2013 en 2016 zijn twee van deze kantoren gesloopt vanwege de behoefte aan een moderner aanbod van de kantoren en de unieke centrale locatie. Zo ontstond ruimte voor de bouw van WTC Utrecht.

Op 12 september 2018 is WTC Utrecht officieel geopend door burgemeester Jan van Zanen. WTC Utrecht is onderdeel van CBRE Dutch Office Fund.
Lees meer over CBRE
Waar we voor staan

Dutch Office Fund

WTC Utrecht wordt beheerd door CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Investment Management. Wij zijn een trots fonds dat exclusief investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele A-locaties, in toonaangevende zakelijke hubs met een uitstekende bereikbaarheid. Multi-tenant kantoren met een scala aan hoogwaardige voorzieningen. In onze portefeuille zitten smaakmakers als WTC Amsterdam, UP office building, WTC Schiphol en Delftse Poort in Rotterdam.

Onze ambitie is om naadloos aan te sluiten op de continu veranderende wensen van onze huurders en gebruikers. Wij willen vooroplopen op het gebied van duurzaamheid en technologie met veel aandacht voor service, kwaliteitsverbetering, gebruikersbeleving en mogelijkheden om kantoorgebruik af te stemmen op de toekomstige gebruikersvraag.
Meer over het Dutch Office Fund
Bij WTC Utrecht staan health & wellbeing voorop. Haal bij ons het beste uit jezelf op sportief, mentaal en sociaal vlak.

Haal het beste uit jezelf

Lees meer
Socialclub is een levendig sociaal netwerk voor iedereen in WTC Utrecht. We brengen onze community samen met de leukste events en activiteiten.

Socialclub

Lees meer
Hulp bij internationaal zakendoen

WTC Nederland

WTC Nederland helpt je om jouw handel in korte tijd op te starten, met onder andere landenanalyses, marktonderzoek, handelsmissies en trainingen. Binnen ons grote regionale en internationale netwerk, hebben wij snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de lokale markten.
Meer informatie
Poort naar de wereld

WTC Association

De samenwerkende World Trade Centers in Nederland zijn het regionale middelpunt voor internationaal ondernemen. Onze ervaren Trade Associates begeleiden mkb-ondernemers die grenzeloos zaken willen doen. We bieden wereldwijd toegang tot meer dan 750.000 organisaties. Zo geven we jouw internationale ondernemerssucces een vliegende start.
Meer informatie
Alles binnen handbereik

Faciliteiten

Onze praktische en hoogwaardige faciliteiten maken wij jouw leven makkelijker en leuker. WTC Utrecht is van alle gemakken voorzien, zoals een My Pick Up Point (MYPUP) en diverse gezellige eet- en drinkgelegenheden.
Ontdek onze faciliteiten
Duurzaamheid
Centraal gelegen in een levendige omgeving

Locatie

WTC Utrecht ligt centraal gelegen, naast Utrecht Centraal, het grootste NS-station van Nederland, en ligt op loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Utrecht. De belangrijkste snelwegen van Nederland komen rondom Utrecht samen. Direct naast WTC Utrecht vind je een ruime parkeergarage en de grootste fietsenstalling van Europa. WTC Utrecht bevindt zich midden in de levendige omgeving van CU2030, Jaarbeursplein, Beatrix Theater en de Jaarbeurs.
Maak kennis met onze omgeving
Een gezond en duurzaam gebouw

Duurzaamheid

Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid delen, daarmee onderscheidt WTC Utrecht zich. Het slimme ontwerp, de energiezuinige installaties, de keuze voor duurzame materialen, het gezonde klimaat en de optimale ligging en bereikbaarheid, maken dat WTC Utrecht niet alleen hoog scoort op duurzaamheid, maar ook op gezondheid en welzijn.

Ons nieuwe, ultramoderne kantoorgebouw is een van de eerste gebouwen in Nederland met een WELL Building StandardTM certificaat.
Lees meer over onze ambities
Benieuwd naar ons gebouw? Bezoek ons
Vraag een bezichtiging aan