Gebouw

‘The place to connect’, dat is WTC Utrecht. WTC Utrecht biedt elke onderneming of organisatie een inspirerende werkplek in een centraal gelegen, duurzaam en sfeervol kantoorgebouw met uitgebreide faciliteiten. Met onze inspirerende events en duurzame blik op de toekomst richten wij ons op de verbinding binnen onze community.

Moderne kantoorruimte

Historie

In 1970 zijn er naast Hoog Catharijne en Utrecht Centraal station drie kantoren gebouwd: Sypesteyn, Cranenborch en Leeuwesteyn. In 2013 en 2016 zijn twee van deze kantoren gesloopt vanwege de behoefte aan een moderner aanbod van de kantoren en de unieke centrale locatie. Zo ontstond ruimte voor de bouw van WTC Utrecht.

Op 12 september 2018 is WTC Utrecht officieel geopend door burgemeester Jan van Zanen. WTC Utrecht is onderdeel van CBRE Dutch Office Fund.
Lees meer over CBRE
Alles binnen handbereik

Faciliteiten

Onze praktische en hoogwaardige faciliteiten maken wij jouw leven makkelijker en leuker. WTC Utrecht is van alle gemakken voorzien, zoals een My Pick Up Point (MYPUP) en diverse gezellige eet- en drinkgelegenheden.
Ontdek onze faciliteiten
Centraal gelegen in een levendige omgeving

Locatie

WTC Utrecht ligt centraal gelegen, naast Utrecht Centraal, het grootste NS-station van Nederland, en ligt op loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Utrecht. De belangrijkste snelwegen van Nederland komen rondom Utrecht samen. Direct naast WTC Utrecht vind je een ruime parkeergarage en de grootste fietsenstalling van Europa. WTC Utrecht bevindt zich midden in de levendige omgeving van CU2030, Jaarbeursplein, Beatrix Theater en de Jaarbeurs.
Maak kennis met onze omgeving
Een gezond en duurzaam gebouw

Duurzaamheid

Verantwoordelijkheid nemen en verantwoordelijkheid delen, daarmee onderscheidt WTC Utrecht zich. Het slimme ontwerp, de energiezuinige installaties, de keuze voor duurzame materialen, het gezonde klimaat en de optimale ligging en bereikbaarheid, maken dat WTC Utrecht niet alleen hoog scoort op duurzaamheid, maar ook op gezondheid en welzijn.

Ons nieuwe, ultramoderne kantoorgebouw is een van de eerste gebouwen in Nederland met een WELL Building StandardTM certificaat.
Lees meer over onze ambities
Bij WTC Utrecht staan health & wellbeing voorop. Haal bij ons het beste uit jezelf op sportief, mentaal en sociaal vlak.

Haal het beste uit jezelf

Lees meer
WTC Utrecht behoort tot de CBRE Dutch Office Fund. Een investeringsfonds van CBRE Global Investors.

Wie wij zijn

Lees ons verhaal
Benieuwd naar ons gebouw? Bezoek ons
Vraag een bezichtiging aan