Met een groot kantoor, verdeeld over meerdere verdiepingen, is AutoBinck Group de grootste huurder binnen WTC Utrecht. ”Omdat we met AutoBinck Group een nieuwe weg zijn ingeslagen, hoorde daar ook een nieuwe omgeving bij. Een kantoor centraal gelegen in Nederland, gemakkelijk te bereiken en volledig in te richten naar onze wensen. We hebben destijds veel locaties bekeken, maar WTC Utrecht sprong er echt uit.”

Optimale ligging

”WTC Utrecht ligt erg gunstig ten opzichte van andere steden, zodat onze medewerkers en relaties uit heel Nederland gemakkelijk naar ons toe kunnen komen. Ons kantoor ligt direct naast het centraal station, erg prettig als je met het openbaar vervoer reist. Ook vanaf de snelweg is het pand heel makkelijk aan te rijden, zonder in de spits van de stad verzeild te raken”.

Veel pluspunten

”WTC Utrecht is een BREEAM Excellence pand, waar het klimaat perfect is geregeld. Dat is erg belangrijk in een kantooromgeving. Daarnaast zijn de ruimtes licht en transparant, en kun je gebruik maken van alle faciliteiten zoals de extra grote vergaderruimtes in het centrale meeting center en het restaurant. Gecombineerd met het mooie uitzicht levert dat voor ons veel pluspunten op. We hebben nog niemand gehoord die het hier niet naar zijn zin heeft.”

Alles in de buurt

“Hiervoor zaten we gevestigd op een industrieterrein, nu zitten we met ons kantoor midden in het centrum. Daardoor loop je veel sneller naar buiten om een wandeling te maken, boodschappen te doen, lunch te halen op het station of gewoon even een terrasje te pakken. Zelfs een kappersafspraak in de pauze is zo geregeld. Maar ook in het pand zelf leeft het volop. De borrels en events worden graag bezocht, zo blijf je in contact met de gemeenschap die hier werkt.”

De locatie van WTC Utrecht is geweldig. Dit kantoorpand heeft de meest optimale ligging die je kunt wensen.
Foto van Dick Keyzer

Dick Keyzer

Vastgoedbeheerder bij AutoBinck Group

Ben jij onze volgende huurder? Huur een kantoor
Contact