”Onze medewerkers willen op een goed bereikbare locatie werken. Een plek met veel levendigheid, voldoende faciliteiten en midden tussen de mensen. WTC Utrecht kan dat allemaal kan bieden. Ons kantoor is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en voornamelijk het openbaar vervoer. ”

Open en flexibel

”In ons bedrijf is samenwerken en samen creëren heel belangrijk, ons kantoor is daar volledig op ingericht. Maar ook buiten het kantoor ademt het gebouw een open sfeer, waar samenwerken en ontmoeten gestimuleerd wordt. Je kunt hier in de centrale ruimtes fijn zitten voor een zakelijk overleg, samen met een collega een kopje koffie drinken en bij de horeca terecht voor een lekkere lunch als we met het team gaan eten. Je hebt enorm veel uitwijkmogelijkheden buiten je eigen kantoor en kunt bij het business center altijd terecht voor een vergaderruimte. Het is prettig dat alles hier mogelijk is, op een flexibele manier.”

Midden in de samenleving

”We hebben er bewust voor gekozen om met ons kantoor midden in de dynamiek en hectiek van het levendige Utrecht te zitten. Geen geïsoleerd kantoor, maar echt tussen de mensen. Zowel binnen als buiten het pand. Zelf als we in de lift staan, leren we professionals van andere organisaties kennen. We hebben een aantal ‘buren’ die in dezelfde branche zitten, het is prettig om op die manier snel contact te leggen en informatie uit te wisselen. Ook vanuit WTC Utrecht zelf wordt veel georganiseerd om met elkaar in contact te komen, zoals de evenementen en borrels”.

Afgestemd op de gezondheid van onze medewerkers

”WTC Utrecht is een kantoorpand dat voldoet aan hoge eisen. Alles is daarop afgestemd. Ik hoef me niet druk te maken over de klimaatbeheersing of certificering richting medewerkers. Met alle uitdagingen die er liggen, is het prettig dat ons kantoor is ingericht voor een gezonde werkomgeving. Net als de perfecte ligging naast het station. We stimuleren medewerkers om met het openbaar vervoer te komen, en onze relaties maken daar ook graag gebruik van. Met deze locatie kun je niet dichter bij het station zitten, je bent letterlijk binnen 10 stappen in ons kantoor”.

Als ik in de pauze de deur van ons kantoor uitloop, kom ik allerlei mensen tegen. Van student, kind tot zakelijke ondernemer: je zit hier in de flow van het leven.

Peter Paul Kerpel

Zakelijk Directeur bij Sioo

Ben jij onze volgende huurder? Huur een kantoor
Vraag een rondleiding aan