Syndesmo en &Morgen zijn huurders van het eerste uur. Sinds de oplevering in 2018 huren zij een kantoor in WTC Utrecht. ”Het pand staat op hét OV-knooppunt van Nederland en heeft een prachtige uitstraling. Als bedrijf zijn we continu bezig met mobiliteit. Een logische keuze om voor een kantoor in WTC Utrecht te kiezen.”

Geweldig binnenkomen

”Je bent binnen no-time van het perron bij WTC Utrecht. Een pand met een zakelijke en eigentijdse uitstraling. De mooie, grote hal met fijne uitstraling lacht je toe als je binnenkomt, net als de receptionisten. Dat is heel fijn je werkdag beginnen. In ons kantoor heerst dezelfde sfeer. Volledig ingericht naar onze persoonlijke smaak waar hybride en gezond werken de boventoon voeren. We zijn gegroeid van een start-up naar een volwassen bedrijf, WTC Utrecht past daar volledig bij.”

Samenwerken in de kern

”Samen met CBRE Global Investors (de eigenaar van het pand) kijken we naar de uitdagingen en kansen voor WTC Utrecht als mobiliteitshub. We denken mee hoe we huurders zo optimaal gebruik kunnen laten maken van mobiliteit in en rondom het gebouw. Het is fijn om te weten dat zij dezelfde visie als ons delen over een essentieel onderwerp als dit. Er zitten meerdere bedrijven in WTC Utrecht die zich bezighouden met dezelfde dienstverlening. Daar hebben we wel eens contact mee, omdat het zo makkelijk is om gewoon bij elkaar binnen te lopen. En anders ontmoeten we ze op de gezellige borrels, die altijd goed georganiseerd zijn.”

Populaire locatie

“In en rond WTC Utrecht zijn veel mobiliteitsvoorzieningen waar we graag gebruik van maken. Zoals de inpandige fietsenstalling, OV- en andere deelfietsen en zelfs een reparatieshop. Deelauto’s staan klaar aan de overkant, en samen met Utrecht CS om de hoek maakt het WTC Utrecht tot een populaire locatie waar klanten graag naartoe komen, in plaats van andersom. En met één belletje is een extra meeting room zo geboekt.”

Bereikbaarheid, faciliteiten en uitstraling valt hier allemaal samen op één top plek. De reden om hier te zijn, en om te blijven.

Ruud de Groot

Directeur bij Syndesmo en &Morgen

Ben jij onze volgende huurder? Huur een kantoor
Contact