Welkom bij WTC Utrecht

Klaar om uw succesverhaal te beginnen?

Of kan ik u ergens anders bij helpen?

Stel uw vraag!
USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Stad van vele gezichten, gelegen in het centrum van Nederland

Utrecht is al sinds jaar en dag een van de leukste steden van Nederland en de voordelen stapelen zich op. Een paar cijfers om de waarde van Utrecht aan te tonen:

Kortom, Utrecht bloeit. De gezelligheid van de binnenstad combineert perfect met het imposante zakencentrum rondom het Stationsplein. De historische grachten en gebouwen passen mooi bij de moderne initiatieven van ambitieuze ondernemers. En de zakelijke en professionele sfeer matcht prachtig met het culturele karakter van de stad, met al haar musea, theaters, filmhuizen en poppodia.
Door deze vele gezichten, in combinatie met de diversiteit aan mensen die elke dag het Stationsgebied passeren, is Utrecht voortdurend in beweging. Een stad die nooit gaat vervelen.

War on talent

Een gedreven ondernemer wil alleen toptalent aantrekken. Gelukkig is dit de locatie bij uitstek om het slimste team van Nederland samen te brengen. WTC Utrecht kan namelijk putten uit de grootste en beste talentpool van Nederland.
Als typische studentenstad trekt Utrecht jaarlijks een nieuwe stroom slimme, jonge mensen aan. In tegenstelling tot andere steden blijft een groot deel van de afgestudeerden in Utrecht. De meerderheid vindt er een baan en blijft wonen en werken in de stad. Het resultaat is dat Utrecht het hoogste percentage hoogopgeleiden van Nederland kent. Met een continue aanwas van gedreven starters is dit een perfecte omgeving om uw bedrijf te vestigen.

CBR

Een dynamische stad in bloei

De reden dat veel jonge mensen in Utrecht blijven hangen komt onder andere door de hoge mate van woonplezier. Vanwege haar voortdurende bloei blijft de stad een grote aantrekkingskracht uitoefenen op moderne professionals. In tegenstelling tot andere Nederlandse steden heeft Utrecht nog genoeg ruimte en mogelijkheden om al deze mensen een plek te bieden.

Het gevolg van deze grote trek naar de stad is dat Utrecht langzaamaan verandert in een metropool. Een levendige binnenstad met een brede schil van voorsteden, waardoor de stad zich steeds verder ontwikkelt. Te midden van deze dynamiek, gelegen in het hart van de CU2030 plannen, ligt WTC Utrecht.

Kiest u voor WTC Utrecht, dan betekent dat niet alleen dat u werkt op de meest centrale en best bereikbare locatie van de stad. U profiteert hier ook van de groei en bloei van Utrecht, de slimste stad van Nederland.

Uw succesverhaal begint hier
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers zoals u. Wij creëren de randvoorwaarden voor een bloeiend bedrijf, zodat u elke dag opnieuw aan een mooie toekomst kunt bouwen. En dat in het centrum van Nederland.

Wij zijn benieuwd naar uw succesverhaal.
Bekijk de brochure
Bekijk live beelden
Bekijk de kantoren