Een hartverwarmende high tea in WTC Utrecht

Samen met de Utrechtse Uitdaging en Vermaat, organiseerde de Socialclub een hartverwarmende high tea voor eenzame ouderen, in ons gebouw.

Samen het verschil maken

Samen met de Utrechtse Uitdaging en Vermaat organiseerden we een gezellige high tea voor 75 ouderen die wat extra gezelschap konden gebruiken.

Een team van medewerkers van de Koninklijke Jaarbeurs zorgde voor een loterij met mooie prijzen, zoals toegangskaarten voor verschillende beurzen in de Jaarbeurs. Ook hielpen vrijwilligers vanuit bedrijven gevestigd in WTC Utrecht mee door thee te serveren en gesprekken aan te gaan met de ouderen. Samen zorgden voor een speciale middag voor iedereen.
Meer over de Utrechtse Uitdaging Meer over Vermaat

Bekijk de aftermovie

Socialclub

Socialclub is een levendig sociaal netwerk voor professionals werkzaam in het WTC Utrecht. Als lid van de WTC community ben je automatisch lid van Socialclub en worden alle activiteiten als extraatje aangeboden.

Met de Socialclub voegen we een extra dimensie toe aan de werkplek door leden samen te brengen en inspiratie te bevorderen. Dit bereiken we met verschillende evenementen en activiteiten. Deze worden zorgvuldig gepland en georganiseerd om onze WTC community te versterken en een positieve impact te hebben op de mensen die wonen, werken en elkaar ontmoeten in Utrecht.
Over de Socialclub
Terug naar nieuws & events