Giving Tree
Maandag 4 - vrijdag 15 december

December is de maand van geven! En met deze mooie actie kan je bijdragen aan een mooie Kerst voor kinderen die het echt nodig hebben. Met de ‘Giving Tree’ kan je kansarme kinderen een leuk kerstcadeau geven en zo een sprankje vrolijkheid en licht bieden in de donkere dagen voor Kerst. Kinderen, die alleen en zonder familie zijn, een gevoel geven dat er mensen zijn die aan hen denken.

 

De motivatie vanuit Socialclub is het gevoel van saamhorigheid creeren, sámen met onze huurders iets goeds doen en in deze donkere dagen laten zien dat we ook maatschappelijk betrokken zijn. Dus doe jij ook mee?

 

Hoe?

In de ‘Giving Tree’ kerstboom in de lobby worden 50 speciale ballen gehangen. Pak in de week van 4 tot en met 15 december één van deze speciale ballen en vind hierin een kaartje met een cadeau wens van één van de kinderen. Koop dit cadeau (ca 20 euro per bal) en draag bij aan een mooie Kerst voor deze kinderen!

Je kan het cadeau laten inpakken bij het de hoofdreceptie in de lobby. Lever het cadeau uiterlijk dinsdagochtend 19 december in bij de hoofdreceptie en de community manager Jeanine zorgt ervoor dat deze cadeaus bij de kinderen in Pluryn Zeist terechtkomen.

Hiervan wordt een waardevolle compilatievideo gemaakt welke wij met alle huurders achteraf zullen delen.

 

Pluryn

Pluryn biedt behandeling aan jongeren met complexe problematiek. Dat doen ze zo dicht mogelijk bij huis, zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Soms kunnen kinderen tijdelijk niet thuis blijven wonen. Bij een behandelcentrum kunnen zij dan verder werken aan hun toekomst en ontwikkeling. Pluryn telt meerdere jeugdlocaties in verschillende regio’s. Ze verblijven dan in een rustige omgeving waarin ze afwisselend onderwijs, behandeling en therapie volgen.

 

 

Locatie: lobby – level 2

Tijd: 4-15 december

 

Terug naar nieuws & events