Laptop dag

Op donderdag 18 april nodigen we je uit om deel te nemen aan een speciaal initiatief in de lobby – level 2. Tijdens deze dag zamelen we laptops in voor het project “Opgelapt”.

Verouderde of kapotte laptops kunnen een tweede leven krijgen en een wereld van verschil maken voor mensen die het hard nodig hebben, zoals cliënten van de Voedselbank, studenten van Digiwijs 3.0, cliënten van WIJ 3.0, vluchtelingen en andere inwoners van Utrecht die moeite hebben om digitaal deel te nemen aan onze samenleving.

 

Door laptops te doneren maak je direct impact. Tijdens het evenement leggen we meer uit over het donatieproces, het opschonen van apparaten en hoe jouw donatie bijdraagt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Social Return on Investment (SROI). Bedrijven met een SROI-verplichting kunnen zelfs €250 per gedoneerde laptop claimen. Heb je geen tijd, zin of niet de juiste kennis om de laptop op te schonen, dan kan Opgelapt dit desgewenst voor je verzorgen. Om er zeker van te zijn dat het goed en betrouwbaar gebeurt, geeft Opgelapt een certificaat uit per opgeschoonde laptop.

Heb je thuis of op kantoor nog oude laptops liggen? Lever ze donderdag 18 april in bij de stand in de Lobby van WTC Utrecht.We waarderen elke donatie, maar het is belangrijk dat gedoneerde laptops nog steeds Windows 10 kunnen draaien. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via Socialclub@wtcutrecht.com.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door de Utrechtse Uitdaging in samenwerking met Tussenvoorziening, WIJ 3.0 en Macleasy.

We hopen je daar te zien en samen een positieve impact te maken!

 

Datum en tijd: donderdag 18 april van 08.00 tot 18.00 uur

Locatie: lobby – level 2

 

Terug naar nieuws & events