Espresso for the mind
Dinsdag 12 december

Begin je ochtend goed met verse koffie, circulaire inspiratie en collega-professionals uit het Utrechtse Beurspleingebied.

 

 

Ben jij benieuwd hoe je in jouw werk met circulariteit kunt omgaan? Of hoe je op een verantwoorde manier kunt ondernemen, en bijdragen aan een duurzame economie? Laat je inspireren tijdens het Espresso for the Mind stadsgesprek. Onder leiding van journalist, presentator en podcaster Floor Doppen gaan we in gesprek met Utrechtse ondernemers.

 

 

Wat doe jij met circulariteit?

Circulair werken als dienstverlener, kan dat? Ben je al bekend met de R-ladder? Weet je hoe je op een verantwoorde manier kunt ondernemen? Over deze vragen én meer gaan we in gesprek tijdens de aankomende Espresso for the Mind.

 

Nieuwe editie van Espresso for the Mind: het stadsgesprek!

 

Je kent Espresso for the Mind misschien als event waar je luistert naar inspirerende sprekers, netwerkt met leuke gasten en geniet van een lekker ontbijtje. Geen zorgen; daar kun je ook dit keer op rekenen! Maar we doen het nét iets anders.

 

Journalist Floor Doppen gaat in gesprek met twee Utrechtse gasten: Tirsa van der Laan en Mike Geytenbeek.

 

Verschil maken met circulair ondernemen

 

Mike Geytenbeek is directeur van Groenpand Maatwerk en helpt met het duurzaam maken van huizen en kantoorpanden. Tirsa van der Laan is programmamanager bij de Green Business Club Utrecht Centraal en ook projectleider van de werkgroep circulair.

Beiden zijn bij ons te gast om in gesprek te gaan over circulariteit en duurzame missies in de professionele omgeving. Een inspirerende ochtend voor de professionals uit het Beurspleingebied. We vinden het leuk als jij er ook bij bent!

 

 

Inspiratie én ontbijt

 

Espresso for the Mind is hét gratis toegankelijke ontbijt-event voor professionals rond het Utrechtse Beursplein. Vier keer per jaar een inspirerende spreker, enthousiaste deelnemers én een lekker ontbijt. Deze editie brengen we iets nieuws: niet 1 spreker, maar een stadsgesprek met diverse gasten. Deze interactieve talkshow wil je niet missen.

 

Schrijf je hier in!

 

 

Locatie: JP Restaurant – level 3

Tijd: 08:30 – 09:30 uur inclusief ontbijt

Terug naar nieuws & events