Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

WTC Utrecht ligt direct naast Utrecht Centraal Station, het grootste OV-knooppunt van Nederland. Het gebouw kun je vinden op loopafstand van de sfeervolle binnenstad van Utrecht en is goed bereikbaar per auto en met de fiets. Direct naast ons gebouw vind je een ruime parkeergarage en de grootste fietsenstalling van Europa.

World Trade Center Utrecht

Stadsplateau 2-18
3521 AZ
Utrecht

Openbaar vervoer

Vanwege de ligging direct naast Utrecht Centraal Station is reizen met het openbaar vervoer één van de meest efficiënte manieren om WTC Utrecht te bereiken. Ook de andere steden binnen de Randstad zijn met de trein uitstekend te bereiken. Zo ben je binnen veertig minuten in Rotterdam, Den Haag, op Schiphol of in Amsterdam.

Fiets

De meest gezonde manier om WTC Utrecht te bereiken is op de fiets. WTC Utrecht faciliteert fietsers goed en veilig met de grootste inpandige fietsenstalling van Europa. Ons gebouw beschikt daarnaast over een douchefaciliteit. Dus ook voor langere afstanden is de fiets een goede keuze.

Auto

De snelwegen A2, A12, A27 en A28 hebben een directe aansluiting op de Ring Utrecht. Vanaf de Ring ben je binnen 10 minuten bij WTC Utrecht. Direct naast het WTC vind je de nieuwe ondergrondse Parkeergarage Croeselaan met circa 800 parkeerplaatsen. De garage biedt tevens 42 oplaadpunten voor elektrische auto’s (tarief € 0,25 per KWh).

Je weg gevonden?

Plan je bezoek en kom langs

Neem contact op met ons