Omgeving

Omgeving

WTC Utrecht bevindt zich midden in het hart van Nederland met Utrecht stadscentrum en Utrecht Centraal Station naast de deur. WTC Utrecht grenst aan een levendig plein met onder andere de Jaarbeurs en het Beatrix Theater, waar altijd wat te doen is. WTC Utrecht is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Wist je dat

50

meter van Utrecht Centraal Station: grootste OV-knooppunt van Nederland.

>40

minuten in Rotterdam, Den Haag, op Schiphol of in Amsterdam.

750

meter van Utrecht stadscentrum.

250+

winkels en restaurants om te eten, te winkelen of lekker rond te struinen.

WTC Utrecht

WTC Utrecht ligt direct aan Utrecht Centraal Station en op loopstand van Utrecht stadscentrum en biedt vele mogelijkheden op het gebied van werken, winkelen, horeca en wonen.

Midden in het hart van Nederland

Levendige locatie

WTC Utrecht bevindt zich midden in de levendige omgeving van Jaarbeursplein, Beatrixtheater en de Jaarbeurs en is op loopafstand van het gezellige, historische stadscentrum van Utrecht. Of je nu een terras wil pakken in de stad, wil winkelen bij winkelcentrum Hoog Catharijne of naar het theater wil, rondom WTC Utrecht is er voor ieder wat wils. En door de goede bereikbaarheid kom je ook gemakkelijk weer thuis.
Onze eet- en drinkgelegenheden
Alles binnen handbereik

Faciliteiten

Onze praktische en hoogwaardige faciliteiten maken wij jouw leven makkelijker en leuker. WTC Utrecht is van alle gemakken voorzien, zoals een My Pick Up Point (MYPUP) en diverse gezellige eet- en drinkgelegenheden. Ook rondom WTC Utrecht zijn er volop dingen te beleven, van gezellig shoppen in winkelcentrum Hoog Catharijne tot een cultureel avondje uit in het Beatrix Theater.
Ontdek onze faciliteiten

Onze omgeving ontdekken?

Bezoek ons pand

Bekijk de routebeschrijving