USP - Flexibel X icon Submenu arrow Hamburger icon

Community

Een kantoorgebouw is pas echt geslaagd als het meer is dan alleen een werkplek, maar min of meer een tweede thuis. Een gebouw dat inspeelt op de wensen van professionals die er werken of verblijven. Dat vraagt om meer dan alleen goede services, denk bijvoorbeeld aan een fijne inrichting, gezonde lucht en veel natuurlijk licht. Daar bovenop biedt WTC Utrecht een ecosysteem waarin het gebouw, de technologie en vooral ook de professionals die er werken met elkaar in verbinding staan en op elkaar zijn afgestemd. Een ondernemers-scene die bewoners en gebruikers verbindt door gedeelde faciliteiten, inspirerende communities en evenementen. Een duurzame plek, voor iedereen.

Social Club

De WTC Utrecht Social Club verbindt nationale en internationale ondernemers in het hart van de dynamische en levendige stad Utrecht. Een plek gericht op het ontmoeten van professionals die uw netwerk versterken en die zakelijke interesses en belangen verbindt. Met een Community Manager ter plaatse die naast het verzorgen van de social media kanalen, huurders en stakeholders digitaal & op locatie met elkaar in contact brengt, inspirerende events organiseert, een thuisgevoel creĆ«ert en verbindt. Een club die openstaat voor iedereen die iets met (WTC) Utrecht te maken heeft. Zodat er echte en zinvolle ontmoetingen en samenwerkingen kunnen ontstaan.

Twitter | Facebook | LinkedIn

World Trade Centers Association

Kiezen voor een WTC betekent een extra entree naar de wereld van internationaal ondernemen, wereldwijde innovaties en global connections. Expanderen, grenzeloos ondernemen en leren van internationale entrepreneurs was nog nooit zo dichtbij. De World Trade Centers Association geeft toegang tot meer dan 15.000 WTC professionals in meer dan 90 landen.

Green Business Club Utrecht

Echt impact maken in duurzaamheid en leefbaarheid doe je samen. Bijvoorbeeld als lid van de Green Business Club Utrecht, een initiatief van NS, Prorail, Jaarbeurs, NH Hotels, Rabobank Nederland, ABN AMRO, Movares en de Gemeente Utrecht. De Green Business Club Utrecht werkt actief samen voor duurzaam behoud van het stationsgebied en het verbeteren van de leefbaarheid in dit gebied dat nog volop in ontwikkeling is. Participatie in dit netwerk betekent een duurzame voorloper zijn met eenvoudige toegang tot kennis en best practices die ingezet kunnen worden ten behoeve van de eigen bedrijfsvoering.